18 januari 2007

Yoga Booty Ballet, voor de yoga liefhebbers onder ons …



Obesitas neemt steeds meer epidemische vormen aan!
Yoga kan een grote hulp zijn bij het verliezen van gewicht en het verstevigen van ons lichaam. Regelmatig oefenen kan iemand vitaal, lenig en slank maken. Bij een sessie worden de spieren vooral in de lengte gestrekt. Het vet rond de cellen verdwijnt en samen met een juiste ademhaling wordt de bloedsomloop en het uitscheiden van schadelijke stoffen gestimuleerd.

Het beste aan Yoga is dat iedereen, jong en oud, het kan doen zonder neveneffecten. Meer nog het geeft een algemeen gevoel van welzijn.
Instructeurs Gillian Marloth en Teigh McDonoug tonen in hun Yoga Booty Ballet Light & Easy (2 disc set) hoe je op een leuke aangename manier kan afslanken en gelijktijdig een goed gevormd lichaam krijgt. De dynamische workout is een combinatie van yoga, body sculpting en latinodans die je snel zelfvertrouwen en een mooi uiterlijk geeft. Kortom het is een leuke manier om gewicht te verliezen en je spieren lenig en stevig te maken. Het unieke programma heeft na 2 weken reeds resultaat.

Elke Yoga Booty Ballet dvd is 50 minuten bewegen: meditatie, ademhalingsoefeningen en energieke trainingen. De workouts worden begeleid met latino muziek. Elke sessie eindigt met een meditatiemoment. De Yoga Booty helpt je fit te worden, lichaamsvetten te verbranden en je te ontspannen.
Let wel: de DVD is niet Nederlands ondertiteld maar de beelden spreken voor zich.





De DVD is verkrijgbaar bij Amazon.com voor $19,98 (of ± 15,00 euro)
Andere Yoga Booty Ballet workouts zijn oa:
DVD met een complete workout set
Cardio Cabaret: een showdans cardio workout
Hip Hop Abs: buikspieroefeningen op hiphopmuziek


TagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: