14 februari 2007

Gac fruit : een hemels miraculeus superfruit

g3-gac fruitsap
Gac fruit is een oranje-gele stekelige vrucht ter grootte van een meloen afkomstig uit Vietnam. De gezonde supervrucht bevat uitzonderlijk veel anti-oxidanten, of actieve celbeschermers met een huidverjongend effect.

Het gac fruit wordt in Zuidoost Azië reeds enige tijd gepromoot voor een beter gezichtsvermogen, een langer leven en meer energie. Het miraculeus superfruit zou ook ingezet kunnen worden in de strijd tegen hart- en vaatziekten, artritis en maculadegeneratie. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de vrucht een hoge concentratie aan lycopeen en bètacaroteen heeft. Zo zou ze 70 keer meer lycopeen bevatten dan tomaten en 10 keer zoveel bètacaroteen dan wortelen.

Het Amerikaanse Pharmanex, een divisie van Nu Skin Enterprises, heeft reeds het gac fruit (Momordica cochinchinensis) samen met drie andere Aziatische vruchten -Chinese boksdoorn, duindoorn en het cili fruit- verwerkt in het hemels vruchtendrankje G3™. Chinese boksdoorn zijn rode bessen rijk aan bètacaroteen en andere vitamines. De oranje bessen van de duindoorn bevatten op hun beurt heel veel carotenoïden, flavonoïden, phytosterolen en vitamine A, C en E. En tenslotte het cili fruit, bekend als de ‘Koning van de vitamine C’, dat 60 keer meer vitamine C levert dan sinaasappels.

Getuigenissen van heel wat gebruikers van deze voedingsstofrijke drank tonen aan dat niet enkel het immuunstelsel ermee verbetert maar het heeft ook een positief effect op retinopathie, een aantasting van het netvlies veroorzaakt door diabetes.

Het is geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 maand tot 99+, mannen en vrouwen, diabetici en vele anderen. Dit veelbelovende wonderdrankje lijkt wel het mirakel waarop we allen zitten te wachten.
TagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: