9 maart 2007

Definitieve ontharing voor iedereen met Epilar® System

Epilar SystemEen strijd die al eeuwen aan de gang is: de mens en zijn lichaamshaar !
Hoewel overbeharing zowel bij vrouwen als bij mannen voorkomt, laten vooral vrouwen zich ervoor behandelen. Maar de gladde look is de laatste jaren ook bijzonder populair bij mannen, zeker in het circuit van bodybuilders en fotomodellen. De ontharingsprofessional heeft vandaag een indrukwekkend arsenaal epilatietechnieken ter beschikking, van ambachtelijk tot high-tech.

Na jaren intensief onderzoek zijn er ‘duurzame’ ontharingstechnieken op de markt gekomen die doeltreffender en minder omslachtig zijn dan de klassieke epilatiemethoden zoals bvb foto-epilatie. Een belangrijk element hierbij is dat men voor de behandeling de haren niet mag uittrekken of harsen want dan mist de lichtbron zijn doelwit. De techniek werkt het beste bij personen met donkere haren op een blanke huid. Jammer voor personen met blonde, grijze of lichtbruine haren, deze haarwortels nemen echter niet voldoende energie op om definitief vernietigd te kunnen worden.

Een relatief nieuwe onthaarmethode is het Epilar® System, ontwikkeld door een team van Scandinavische wetenschappers. Het gewenste effect wordt verkregen op basis van het lichaamseigen, eiwitsplitsende enzym trypsine dat inwerkt op de eiwitten in de groeicellen van het haar. Eens de aanwezige eiwitten in de haarfollikel zijn vernietigd door Epilar® wordt de haargroei gestopt.

De behandeling met de Epilar® techniek duurt slechts enkele minuten. Twee gepatenteerde gels worden onmiddellijk na een ontharing door een professional met was of andere methode die haar én wortel verwijdert, zachtjes in de huid gemasseerd. Een belangrijk voordeel bij Epilar® is dat het werkt bij vrijwel ieder huidtype op het hele lichaam, ongeacht huids- en haarkleur. De Epilar® technologie is geschikt voor vrouwen en mannen. Verder liggen de behandelingskosten behoorlijk lager dan bij andere methoden met langdurige werking.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: