2 april 2007

Het duurste antirimpelproduct is daarom niet het beste …

Boots No7 Intensief Serum
Een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit van Lancaster, door professor dermatoloog Chris Griffiths, toont aan dat het Boots No7 Serum fijne lijntjes en rimpels, ontstaan door te veel zonnen, herstelt. Meer nog: het zou minstens zo doeltreffend zijn dan vergelijkbare producten op basis van tretinoïne die enkel te verkrijgen zijn op voorschrift bij een gespecialiseerd dermatoloog.

Het Boots No7 Serum is een intensief hypoallergeen serum dat beschermt en perfectioneert. Geconcentreerde hoeveelheden agarum cribosum, een nieuwe generatie anti-agingwerkstoffen, activeren de aanmaak van collageen dat de huid verstevigt en de diepte van rimpels en fijne lijntjes zichtbaar vermindert. Verder bevat het een gepatenteerd anti-oxidantencomplex dat de huid beschermt tegen airconditioning, luchtvervuiling en de zon. Het innovatieve wondermiddel is efficiënter dan bvb een anti-rimpel product van La Prairie (€338,85 of £229,00) en vooral veel goedkoper dan de meeste anti-aging producten van andere grote merken. Het No7 Serum kost nauwelijks €25,00 (of £16,75).

70% van de gebruikers oogden zichtbaar jonger na slechts 4weken.

PS: Boots, de nummer één parfumerieketen in Engeland, kan rekenen op 8 miljoen klanten per week in Engeland en Ierland alleen al. Zij ontwikkelen en verkopen voornamelijk hun eigen merk schoonheidsproducten.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: