6 april 2007

Het Crystalift Systeem: thuis je huid verjongen met kristallen

Crystalift Resufacing Systeem

Het is algemeen bekend dat onze huid doelgerichte en voortdurende verzorging nodig heeft. Een regelmatig bezoek aan ons favoriete schoonheidscentrum doet dan ook vaak wonderen. Maar tussen deze bezoekjes door is het ook aangewezen om thuis verder te werken aan onze huidconditie.

Om een glad, stralend en jeugdig uiterlijk te bekomen, is er tegenwoordig een heel arsenaal niet-chirurgische technieken op de markt. Eén ervan is microdermabrasie. Een methode waarbij fijne minerale kristallen met behulp van een compressor op onze huid gespoten worden. Dit zandstraal-proces verwijdert de dode huidcellen van de opperhuid. Deze oppervlakkige peeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt een vermoeid ogende of onregelmatig gepigmenteerde huid zichtbaar opgefrist en is een fijnere structuur merkbaar. Ook rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken gaan vervagen. Na een behandeling worden hydraterende en voedende huidproducten beter opgenomen door de huid. De gelaatstrekken ontspannen zich op een natuurlijke manier en ogen mooi, stevig en jeugdig.

Vroeger kon enkel in bepaalde beauty salons een microdermabrasie-behandeling worden toegepast. Met het ‘Crystalift Resurfacing’ systeem is deze intensieve huidverzorging ook thuis binnen handbereik. Voor een duurzaam resultaat is een regelmatig gebruik van 10 minuten per week aan te raden. De Crystalift-procedure is geschikt voor alle huidtypes en kan ook toegepast worden op de rest van het lichaam.

Let wel: de behandeling is niet geschik voor personen onder de 18 jaar en mensen met acne, rosacea, eczeem, moedervlekken of andere huidstoornissen. Het kan irritaties veroorzaken bij personen die medicijen met bvb retinol, retina-A, enz … innemen. Het raadplegen van de huisarts is dan ook aanbevolen voor er gestart wordt met de Crystalift !

Het Crystalift systeem kost ± €185,00 of $249,00.

TagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: