30 april 2007

Haver in de strijd tegen rimpels

Door onze collectieve obsessie met jeugd en schoonheid kent de anti-aging markt zo een snelle groei dat het momenteel het belangrijkste segment is binnen de huidverzorging. Met een jaarlijkse groeipercentage van 11,3% wordt het tegen 2010 wellicht de snelst groeiende sector in de beauty industrie.

De anti-aging markt blijft steeds op zoek naar innovatieve en doeltreffende producten om aan onze belangrijkste wens te voldoen, nl een jeugdige en stralend ogende huid. De nieuwe trend wil zelfs dat er meer en meer ‘natuurlijke’ ingrediënten in cosmetische producten worden verwerkt. Met deze groene gedachte in het achterhoofd introduceerde Silab ‘Osilift’, een afgeleid product van de suikers die zich in haver bevinden, met verbluffende snel werkende eigenschappen om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Deze nieuwe werkstof voor schoonheidsproducten is voorgesteld tijdens In-Cosmetics te Parijs (17-19 april 2007).

Een studie toonde aan dat 86% van de geteste personen na slechts 30 minuten een opmerkelijk strakker effect had op de huid. Het toegepaste product bevatte 4% Osilift. 2 uur na het aanbrengen van het product met Osilift was er een zichtbare vermindering (64%) van het aantal rimpels en de diepte ervan. Een toepassing van 2 maal daags over een periode van 28 dagen toonde een duurzaam antirimpel effect bij 67% van de testpersonen.

Op een rij de belangrijkste eigenschappen van Osilift:
  • 100% natuurlijk

  • Beschermt de huid tegen nieuwe rimpelvorming

  • Doeltreffend en met een duurzaam resultaat

  • De huid wordt onmiddellijk gelift

  • Het verstevigt de huid en bestaande rimpels en fijn lijntjes verminderen zichtbaar

  • Omdat het effect lang zichtbaar blijft, is het ook ideaal om te verwerken in basis verzorgingsproducten

We kijken alvast uit naar cosmetische producten op basis van dit revolutionaire ingrediënt !

TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: