16 oktober 2007

Tända lichttherapie: voor acne en huidverjongingTända Lichttherapie
Rimpels, fijne lijntjes en acne zijn de grootste schrik van iedere vrouw. Een belangrijke doorbraak in het behandelen van deze huidproblemen is momenteel de lichttechnologie, meer nog: de apparaatjes voor thuisgebruik.

Zo bracht een Canadees bedrijf deze zomer een innovatief apparaatje, Tända Light System, op de markt om acne en rimpels op een veilige en doeltreffende manier thuis te behandelen. Het draagbare toestelletje is een gebruiksvriendelijke toepassing van licht (rood en blauw) met verbazingwekkende resultaten.

Tända, gebaseerd op de LiteCare Technologie, is een niet-invasief compleet huidverzorgingssysteem met 2 vervangbare behandelkoppen: Tända Regenerate™ produceert rood licht voor huidverjonging en Tända Clear™ blauw licht om acne te voorkomen en te behandelen. Na een behandeling van 3 minuten, schakelt het toestel zich automatisch uit. Het apparaatje kan overal en door iedereen worden gebruikt met als resultaat: een rustige en gladde huid met een verbeterde tonus en huidtextuur

Volgens Dan Thompson, consultant schoonheid en huidverzorging voor topmerken als Gucci, YSL en Lancôme, demonstreerde het huidverzorgingssysteem reeds indrukwekkende resultaten. Het blauwe licht werkt op acne en voorkomt toekomstige acne-opstoten. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert rimpels en fijne lijntjes en ondersteunt bijgevolg een jonger ogende huid.

Hou steeds in gedachten dat een complete probleem-aanpak meestal inhoudt dat verschillende technieken moeten gecombineerd worden om een globaal bevredigend resultaat te bekomen. Systemen voor thuisgebruik kunnen professionele behandelingen in Spa's, Anti-Aging en Beauty Centra ondersteunen en versterken.


Het Tända Light System is momenteel alleen verkrijgbaar in Canada. Kostprijs: $295 of +/- 210,00 euro.

Geen opmerkingen: