14 oktober 2007

Hoe ga je eruitzien na een Juvéderm behandelingNiet-invasieve cosmetische procedures zoals Botox-inspuitingen en behandelingen met opvulmaterialen, worden steeds populairder. Maar gelijktijdig stijgt ook de angst over de eventuele resultaten van dergelijke procedures.

Om gebruikers van deze behandelingen gerust te stellen en reeds vooraf te begeleiden, ontwikkelden de makers van BOTOX en Juvéderm fillers voor het gelaat, een hulpmiddeltje. Zo bracht Allergan Canada onlangs een online virtueel cosmetisch verbeteringshulpmiddel op de markt, nl. de Juvéderm Revitalizer.

Kort samengevat:
De Revitalizer is een online hulpmiddel om ons te helpen een idee te vormen hoe we er zullen uitzien na een Juvéderm filler behandeling. Op de site
www.juvederm.ca laad je gewoon een foto van je gezicht op. Na het aanklikken van de te behandelen gelaatszones, krijg je een beeld hoe je eruit zal zien na deze virtuele make-over. Vanuit je eigen luie zetel en zonder een arts te raadplegen, kan je nu het effect zien van een dergelijke ingreep. De toegang tot www.juvederm.ca is volledig gratis en vrijblijvend. Dit online programma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Allergan Inc. en ModiFace Technology Inc..

Geen opmerkingen: