24 oktober 2008

Een nieuw hulpmiddel voor een gemakkelijke detectie van borstkanker.



Oktober is borstkankermaand.

Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen. Ongeveer 1 op 8 vrouwen zal ooit in haar leven borstkanker krijgen. De maand oktober wordt internationaal gezien als de maand waarin borstkanker centraal staat. Het initiatief, Breastcacer Awareness Month, komt uit Amerika.

Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing. Daarom doet iedere vrouw er goed aan regelmatig haar borsten zelf te onderzoeken. Een leuk hulpmiddel ontwikkeld en gepromoot door Curves, een Amerikaanse fitnessketen enkel voor vrouwen, in samenwerking met Olivia Newton-John.


De ‘Liv Breast’ is een hartvormig apparaatje dat op een eenvoudige manier kan helpen bij het opsporen van knobbeltjes in de borsten tijdens een zelfonderzoek. Het wordt tegen de borst gehouden terwijl de corresponderende arm achter het hoofd wordt gebracht. De vingers glijden dan in draaiende bewegingen over het oppervlak van de roze onderzoekshulp. Zo is het mogelijk om knobbeltjes in het weefsel gemakkelijker te voelen die anders niet zouden opgemerkt kunnen worden.

Let wel: een borstzelfonderzoek kan nooit een mammografie of wetenschappelijk onderzoek door een gespecialiseerd arts vervangen !!

9 oktober 2008

Synergy Lift®: het revolutionair innovatief anti-aging programma van Maystar



Wanneer de tijd zijn werk doet, ondergaat de huid verschillende veranderingen. Er ontstaan expressierimpeltjes door herhaalde spierbewegingen, de huid gaat uitzakken door de zwaartekracht en tenslotte merken we wijzigingen in de onderhuidse vetverdeling op.

Synergy Lift® bevat een hoge concentratie (meer dan 60% !) van SYN®-AKE, een revolutionaire synthetische tripeptide die het effect van slangengif nabootst. De moleculaire samenstelling is identiek aan die van Waglerin 1, een eiwit dat aanwezig is in het gif van de groefkopadder (Tropidolaemus Wagleri). De groefkop is een giftige addersoort die voorkomt in de Zuidoost-Aziatische landen Indonesië, Brunei, de Filipijnen, Singapore en Thailand. SYN®-AKE veroorzaakt, net als het natuurlijke addergif, een onmiddellijke spierverlamming waardoor de vorming van expressierimpels wordt tegengehouden.

Maystar combineert SYN®-AKE (Swiss Technology Award 2006) met BIOSLIM®, een door Maystar gepatenteerde technologie, die vet- en vochtdepots voornamelijk in de onderkin helpt verwijderen en de gezichtscontouren terug strakker maakt. De synergie van deze nieuwste generatie peptiden en microreinigende actieve stoffen doet gezwollen oogleden verdwijnen, reinigt de huid en maakt ze terug fris, strak en stevig. Een relaxerend en aangenaam gesofisticeerd aroma staat garant voor een stralend Synergy Lift® effect.

Verrassende resultaten zijn reeds vanaf de eerste behandeling zichtbaar:
* gelaatstrekken worden strakker en ondergaan een merkbare verjongingskuur
* een frisse, stralende en ontspannen teint
* gereinigd huidoppervlak
* fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen
* oogwallen verdwijnen
* een stevigere huid
* onmiddellijk voelbaar liftingseffect

Het ‘Synergy Lift®’ gamma bestaat uit:
* BioRelax Lifting Crème – 50ml
* BioRelax Lifting Serum – 30ml
* BioRelax Lifting Complex – 10 x 3ml
* BioRelax Lifting Masker – 150ml: verrijkt met ijzer en calcium

Deze exclusieve luxueuze antirimpelverzorging is onmisbaar voor vrouwen vanaf 30 jaar die een jeugdige huid zolang mogelijk willen bewaren. Het effect is meteen zichtbaar: een stralende, zachte, gladde en stevige huid !
Het Synergy Lift® programma is geschikt voor elk huidtype.

Voor meer informatie: bel +32 495 536 744 of bezoek Maystar België