9 oktober 2008

Synergy Lift®: het revolutionair innovatief anti-aging programma van MaystarWanneer de tijd zijn werk doet, ondergaat de huid verschillende veranderingen. Er ontstaan expressierimpeltjes door herhaalde spierbewegingen, de huid gaat uitzakken door de zwaartekracht en tenslotte merken we wijzigingen in de onderhuidse vetverdeling op.

Synergy Lift® bevat een hoge concentratie (meer dan 60% !) van SYN®-AKE, een revolutionaire synthetische tripeptide die het effect van slangengif nabootst. De moleculaire samenstelling is identiek aan die van Waglerin 1, een eiwit dat aanwezig is in het gif van de groefkopadder (Tropidolaemus Wagleri). De groefkop is een giftige addersoort die voorkomt in de Zuidoost-Aziatische landen Indonesië, Brunei, de Filipijnen, Singapore en Thailand. SYN®-AKE veroorzaakt, net als het natuurlijke addergif, een onmiddellijke spierverlamming waardoor de vorming van expressierimpels wordt tegengehouden.

Maystar combineert SYN®-AKE (Swiss Technology Award 2006) met BIOSLIM®, een door Maystar gepatenteerde technologie, die vet- en vochtdepots voornamelijk in de onderkin helpt verwijderen en de gezichtscontouren terug strakker maakt. De synergie van deze nieuwste generatie peptiden en microreinigende actieve stoffen doet gezwollen oogleden verdwijnen, reinigt de huid en maakt ze terug fris, strak en stevig. Een relaxerend en aangenaam gesofisticeerd aroma staat garant voor een stralend Synergy Lift® effect.

Verrassende resultaten zijn reeds vanaf de eerste behandeling zichtbaar:
* gelaatstrekken worden strakker en ondergaan een merkbare verjongingskuur
* een frisse, stralende en ontspannen teint
* gereinigd huidoppervlak
* fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen
* oogwallen verdwijnen
* een stevigere huid
* onmiddellijk voelbaar liftingseffect

Het ‘Synergy Lift®’ gamma bestaat uit:
* BioRelax Lifting Crème – 50ml
* BioRelax Lifting Serum – 30ml
* BioRelax Lifting Complex – 10 x 3ml
* BioRelax Lifting Masker – 150ml: verrijkt met ijzer en calcium

Deze exclusieve luxueuze antirimpelverzorging is onmisbaar voor vrouwen vanaf 30 jaar die een jeugdige huid zolang mogelijk willen bewaren. Het effect is meteen zichtbaar: een stralende, zachte, gladde en stevige huid !
Het Synergy Lift® programma is geschikt voor elk huidtype.

Voor meer informatie: bel +32 495 536 744 of bezoek Maystar België

Geen opmerkingen: