27 juni 2005

2 soorten energie zijn beter dan één

Er is een volledig nieuwe procedure in het arsenaal van niet chirurgische en niet invasieve methoden in de strijd tegen rimpels en een slappe huid: de Polaris™

De Polaris™ RF RW is een combinatie van de radio frequentie (RF) en diode laser technologie. De combinatie van deze gecontroleerde energieën maakt het mogelijk in één procedure oppervlakkige fijne lijntjes en diepere rimpels in de huid te behandelen. Het systeem gebruikt lagere energiestromen waardoor maximale veiligheid en comfort worden gegarandeerd.

Recente klinische proeven in het ‘Washington Institute for Dermalogic Laser Surgery’ in Washington DC tonen aan dat de unieke ELOS™ (ELectro – Optical Synergy) technologie volkomen veilig is en een effectief resultaat geeft. Bij 93% van de behandelde personen was een zichtbare verbering van de huidtonus merkbaar.

Normaal zijn 5 behandelingen van ±30 minuten nodig voor een maximaal effect. De Polaris™ methode stimuleert de aanmaak van het eigen lichaamscollageen om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Daarom kan het 6 tot 12 maanden duren voor het resultaat van een serie behandelingen volledig zichtbaar is. Het nieuwe collageen is blijvend, in tegenstelling tot geïnjecteerd collageen, maar zal als gevolg van het natuurlijk ouder worden terug afnemen. Hierdoor kunnen nabehandelingen na verloop van tijd nodig zijn.Zoals de meeste niet invasieve procedures is er bijna geen hersteltijd nodig zodat ze gemakkelijk kan uitgevoerd worden tijdens de lunchperiode. De term ‘Lunchtime Lift’ is dus correct gekozen.

Polaris behandelingen worden vooral toegepast op het gezicht en in de nek maar ook andere lichaamsdelen (bvb spataders op benen) kunnen behandeld worden. Andere toepassingen kunnen zijn: ontharing, cellulite reductie, acne, Rosacea en spider naevie behandelingen, enz. …

Bronnen: ArriveNet, Journal of Cosmetic and Laser Therapy & Syneron

TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

1 opmerking:

Webmaster zei

Interesting blog about hgh product. I like to find more info on hgh product for my Homeopathic HGHblog.