4 november 2005

Geef uw lichaam de vorm en uitstraling die het verdient !Niemand zal het nog ontkennen: veroudering van de huid ga je niet enkel tegen met smeren. Een gezond voedingspatroon en de juiste verstevigende oefeningen zijn minstens even noodzakelijk.

Overgewicht kwijtraken en fit blijven met begeleiding helpt velen dan ook om een stralend en energiek uiterlijk te behouden. Een exclusieve formule om dit vol te houden is Slimfit®. Het concept is een unieke combinatie van verstandig eten en de Thermo Fysische Methode (TFM) in harmonieus gebruik met de trilplaat.

TFM biedt een individuele doelgerichte bewegingstherapie in een verwarmde cabine om een unieke plaatselijke figuurcorrectie op maat te realiseren bvb op buik, heupen of in de taille. Vibratietraining, met een trilplaat, is op basis van mechanische prikkels die een rek-reflex veroorzaken en gelijktijdig een verhoogde hormoonproductie teweeg brengt. Zonder extra belasting wordt meer resultaat geboekt dan met een traditionele krachttraining. Naast de verbetering van doorbloeding, spierversteviging en lenigheid bestrijdt vibratietraining botontkalking en cellulitis.Een aanvullende ozontherapie lift vervolgens de huid zonder mes en op natuurlijke wijze. Resultaat: een mooie strakke en gladde huid.
Kortom: regelmatige Slimfit® sessies bieden zo een aantal cosmetisch effecten zoals collageenverbetering, vetreductie en anti-cellulitis.

Wie regelmatig sport of beweegt, weet wat een energiek en optimistisch gevoel dat geeft. Dit komt voornamelijk door de endorfines en serotonines of gelukshormonen die vrijgekomen zijn en door het lichaam stromen. Een verhoogde afgifte van het groeihormoon (HGH) zorgt ondermeer voor een sneller herstel van de rode vezels, een betere doorbloeding en versterkt bijgevolg de collageenstructuur. Meer neurotrofines zorgen dan weer voor een betere coördinatie van de spierbewegingen en een sterker zenuwstelsel.
Belangrijk dus om onze hormonen in evenwicht te houden. Ze kunnen ons immers dik, gestresseerd of gelukkig maken.

Bewegen en trainen is enorm belangrijk om je prettig, gezond en fit te voelen. En als je je goed in je vel voelt, straal je automatisch iets jongs en dynamisch uit.
Dus wacht niet langer en gun uw lichaam de vorm en uitstraling die het verdient !

TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag
Geen opmerkingen: