27 november 2005

VelaSmooth™ voor cellulite reductie en body contouring


80% van de vrouwen wereldwijd heeft last van cellulite zonder overgewicht te hebben of te dik te zijn. Conventionele celluliteverwijderingsmethoden, zoals massagetherapieën, voedingsdiëten en chirurgie, zijn tijdrovend qua herstel en behandelingsduur en het effect is meestal maar van korte duur. Een nieuwe behandelingsoptie om dit probleem aan te pakken is de VelaSmooth™ procedure.

VelaSmooth™ is een revolutionaire en bewezen methode om cellulite te verminderen en zelfs te verwijderen. De procedure is gebaseerd op de unieke ELOS™ (ELectro - Optical Synergy) technologie samen met negatieve druk en mechanische manipulatietechnieken van de huid. ELOS™ combineert 2 energieën om het weefsel te verwarmen, namelijk: infrarood licht en bipolaire radiofrequente stroom (RF). Hierdoor kan de warmte dieper in de huid dringen om het vetweefsel af te breken en de aanmaak van lichaamseigen collageen te stimuleren.
Een klinische studie met een 20-tal testpersonen, uitgevoerd aan het Instituut van Washington voor Dermatologische Laser Chirurgie, bevestigde dat de combinatie van deze 4 methoden een opmerkelijk corrigerend en duurzaam effect heeft op de huid.

VelaSmooth™ is een niet chirurgische en niet invasieve behandeling om plaatselijke vetophopingen te laten verdwijnen, cellulite glad te strijken en voor huidverstrakking met een liftend effect zonder een dieet en in minder tijd dan gelijk welke behandeling.

Bent u nog niet klaar voor een chirurgische ingreep dan is een VelaSmooth™ procedure de meest efficiënte oplossing. In éénzelfde behandeling wordt de huid gelift en vermindert de ongewenste sinaasappel look.
VelaSmooth™ behandelingen kunnen toegepast worden op elk huidtype en zijn pijnloos. Er is geen dieet vereist en bijna geen hersteltijd nodig. Dagelijkse activiteiten hoeven dan ook niet onderbroken te worden.

Bron: Syneron Medical
TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: