27 oktober 2006

Een strakke buik zonder snijden !

Ben je ook juist bevallen en heb je last van striemen;
ben je vermagerd en geven buikspieroefeningen niet het gewenste resultaat of
wil je gewoon terug een gladde en stevige buik …


De “Tummy™ ” behandeling van Thermage® is een éénmalige niet invasieve ingreep die de buik terug strak en stevig maakt zonder chirurgie of inspuitingen én met zeer weinig of geen hersteltijd. De Thermage® procedure maakt gebruik van de gepatenteerde radiofrequente (RF) technologie Thermacool. De RF energie verhit het lichaamseigen collageen diep in de huidlagen waardoor de huid verstevigt en de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd.

De resultaten kunnen variëren van een weinig tot indrukwekkend.Over het algemeen is enige verbetering onmiddellijk merkbaar. De collageenstimulatie zorgt ervoor dat de verstrakking nog verder kan doorgaan tot 6 maand na de behandeling. De procedure heeft ook een krimping van de huid tot gevolg. Afhankelijk van de leeftijd, de conditie van de huid en het persoonlijke verouderingsproces kan het resultaat voor jaren aanhouden.
Meestal is er geen herstelperiode nodig en de neveneffecten zijn te verwaarlozen. Er kan een lichte roodheid en/of zwelling ontstaan die normaal snel afneemt.

Naast postzwangerschapsbuikjes en rimpels in het gezicht zal de Thermage methode weldra ook worden ingezet in de strijd tegen zwabberarmpjes en cellulites.

Geïnteresseerd in de resultaten van deze anti-aging procedure voor de buik ? Ga dan naar "Tummy™ by Thermage®".

Bron: Thermage, Inc.

PS: Interesse in waar de Thermage® procedures toegepast worden ? Laat het ons weten.

TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

4 opmerkingen:

Beautynieuws zei

Ik dacht dat deze behandeling alleen werd uitgevoerd in het gelaat. Waar kan ik de resultaten van de behandeling van de buik vinden?

Inge de Munnik
redactie www.beautynieuws.nl

bo zei

Beste Inge,

Via de site www.tummybythermage.com vind je resultaten.

inge zei

Ziet er indrukwekkend uit. Is de behandeling al in Nederland of Belgie uitgevoerd?

Inge de Munnik

bo zei

Inderdaad indruwekkend ... Ik heb momenteel nog niet verder onderzocht bij de centra in België of zij dergelijke procedure al uitgevoerd hebben. We zoeken het zeker uit en laten het weten.

Bo Van der dood