18 januari 2008

Pigmentvlekken verdwijnen met het Melanogel Complex System programma

Melanogel Complex System Programma
IMCAS is één van de belangrijkste en grootste internationale conferenties voor het lanceren van nieuwe innovaties en het uitwisselen van praktische informatie tussen alle professionals uit de beauty industrie. De vakbeurs met wereldfaam ging dit jaar (9-12 januari) voor de 10de keer door in het ‘Palais des Congrès’ te Parijs. Grupo Body_esthetic Laboratories stelde hier haar nieuw Melanogel Complex System Programma voor in combinatie met haar TMT Systeem™.

Het TMT (Transcutaneous Mesodermic Therapy) systeem werkt met de geavanceerde, niet-invasieve en pijnloze electroforoporatie technologie, waardoor actieve werkzame bestanddelen dieper in de huid kunnen dringen zonder inspuitingen of een onaangenaam gevoel en met weinig of geen neveneffecten.

Het Melanogel Complex System Programma is een nieuw intensief en volledig depigmentatie behandeling voor pigmentvlekken ontstaan door melanine stoornissen zoals bvb: ouderdomsvlekken, melasmas, ... .

Het behandelprogramma volgt volgende stappen:

1. Melanogel Fat Skin Cleanser: een voorbereidende reinigende oplossing die de huid ontvet.
2. Melanogel Antiblemish: een gel met depigmenterende eigenschappen die inwerkt op de huidvlekken.
3. Melanogel Bleaching Ampoules: een doeltreffende combinatie van cosmetische depigmentatie bestanddelen die hyperpigmentatieproblemen direct aanpakt en de werking van de Antiblemish gel aanvult
4. Als laatste de Melanogel Antivlekken crème die de beoogde depigmentatie moet onderhouden via oa. UVA en UVB-filters, anti-oxidanten vitaminen A en E, … .

Het Melanogel Complex System gecombineerd met het TMT System™ garandeert een beter resultaat.

Momenteel zijn er 7 cosmetische behandelingen beschikbaar die in combinatie met de TMT technologie kunnen toegepast worden, nl:

1. Een algemene Anti-cellulitis programma
2. Een plaatselijk anti-cellulitis programma
3. Anti-striemen programma
4. Huidverstevigingsprogramma om de huid weer strak te maken
5. Een Anti-aging programma om rimpeltjes te verwijderen en de huid te verjongen
6. Een ‘After Sun’ programma om de schadelijke effecten van de zon op onze huid te herstellen.
7. En tenslotte het Melanogel Complex System programma om huidvlekken afkomstig van melaninestoornissen in de huid te verminderen of te verwijderen

Geen opmerkingen: