27 januari 2008

Obagi stelt nieuw ELASTIderm™ Décolleté Systeem voor

Obagi ELASTIderm™ Decolletage System
Pigmentatiestoornissen zijn voor heel wat vrouwen wereldwijd een echte bron van frustratie. Het nieuwe systeem van Obagi Medical Products biedt patiënten eindelijk het totaal verjongingsresultaat aan dat ze reeds lang wilden.

Obagi Medical Products, een leider in uitwendige esthetische en therapeutische huidverzorgingssytemen, introduceerde donderdag 23 januari ll. haar ELASTIderm™ Décolleté Systeem. De formule bestaat uit een unieke combinatie van werkzame bestanddelen en is volgens hen het enige systeem dat ontwikkeld is om hyperpigmentatie in de vorm van zeer kleine vlekjes, zoals bvb zonnevlekjes of ouderdomsvlekken en sproeten, te behandelen. De nieuwkomer in dit gamma doet ook fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen door de elasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen in de nek en décolleté zone te stimuleren.

De procedure bestaat uit 2 uitwendige behandelingen:
1. ELASTIderm™ verhelderend complex met 4% hydroquinone om de hyperpigmentatie geleidelijk te verbleken en
2. ELASTIderm™ Rimpelbestrijdende lotion, een formule met een merkgebonden bi-mineraal (koper zink malonate) en malonzuur, ofwel propaandizuur, dat de elasticiteit en de aanmaak van collageen terug stimuleert.
Het ELASTIderm™ Décolleté Systeem maakt verder gebruik van de exclusieve en doeltreffende Penetrating Therapeutics™ technologie van Obagi. Volgens Steve Carlson, President en CEO van Obagi Madical Products, is dit een gepatenteerde technologie die zorgt voor een betere doorlaatbaarheid van de actieve bestanddelen door de huid om zo de functionele elasticiteit en veerkracht van de huid te stimuleren. Op deze wijze speelt elk afzonderlijk actief bestanddeel een kritische rol in het herstellen van de elasticiteit en collageen en het stimuleren van de aanmaak van nieuwe gezonde cellen.
Deze technologie positioneert Obagi dan ook als leider in de elasticiteitswetenschap.

Het heel eenvoudig te gebruiken 2-stappensysteem van ELASTIderm™ moet slechts één keer ‘smorgens en één keer ’s avonds worden aangebracht tenzij het anders wordt voorgeschreven door de huidprofessional. Het ELASTIderm™ Décolleté Systeem is enkel verkrijgbaar via dermatologen en plastisch chirurgen.

Geen opmerkingen: