22 april 2008

Oil·Balance Care van MayStar: een innovatief multi-actieve behandeling voor acne

Oil·Balance Care - MayStar

Er zijn maar weinigen onder ons die nog nooit geen puistjes hebben gehad in hun jeugd. Drie op vier tieners lijdt immers in de pubertijd aan acne. Bij de meesten verdwijnt het probleem maar dit geldt spijtig genoeg niet voor iedereen. Bij sommigen beginnen de problemen zelfs pas rond hun dertigste. Daarom is de naam jeugdpuistjes eigenlijk onterecht.

Bij de één blijft het bij een vette, glimmende huid met meeëters of comedonen, terwijl bij de andere dan weer vooral flamboyante ontstekingen ‘het gezicht’ bepalen. Hoewel het de meest voorkomende aandoening is bij de mens wordt het door de patiënt vaak ervaren als zeer hinderlijk, cosmetisch storend en kan het bij sommigen zelfs tot langdurige somberheid leiden.

Over acne wil zowel de professional als de acnelijder het liefst alles weten. Vooral hoe je het moet behandelen en wat men er zelf kan aan doen. Iedereen, jong en minder jong, wil immers zo snel mogelijk ervan verlost worden.

Over één ding zijn we het zowiezo eens: acne moet je snel en voldoende lang behandelen !
MayStar Laboratoria hebben een innovatieve multi-actieve therapie ontwikkeld gebaseerd op oa. Tea Tree, bisabolol, salicylzuur, narduszaad, rozemarijnextract, lavendel en zink. Deze werkzame bestanddelen van de “Oil·Balance Care” verzorgingslijn van MayStar bestrijden een glimmende huid, zwarte puntjes, verstopte en verwijde poriën en tenslotte acne.

De vernieuwende behandeling combineert de doeltreffende werkzame bestanddelen met verschillende specifieke toepassingen.

Verrassende resultaten zijn reeds vanaf de eerste behandeling merkbaar:
** de huid is minder vet
** voor langere tijd een mat ogende huid
** reinigt verstopte poriën en vernauwt verwijde poriën
** brengt de vochtbalans van de huid terug in evenwicht
** vervaagt de letsels veroorzaakt door acne
** geeft de huid terug een frisse uitstraling
** de huid is zachter, glimt minder en krijgt een regelmatige teint.


Het ‘Oil·Balance Care’ gamma voor thuisgebruik bestaat uit:

  • Sebum-Balancing Cleansing Gel – een reinigende gel voor dagelijks gebruik die de talgafscheiding controleert zonder de huid uit te drogen.

  • Skin-Balancing Make-Up remover – 200ml – een ontschminkingslotion die de huid terug in evenwicht brengt en onzuiverheden doeltreffend aanpakt.

  • Clarifying Facial Tonic - 200ml – een alcoholvrij gezichtstonicum

  • 24-Hour Sebum-Balancing Cream – een crème met een aangenaam lichte textuur die de DNA en RNA synthese activeert op celniveau. De emulsie houdt enerzijds de huid langer mat en anderzijds bevordert ze toch de hydratatie en elasticiteit.

  • Sebo-Balancing Night Repair – een intensieve nachtcrème met anti-bacteriële eigenschappen om de huid tijdens de nacht te kalmeren en te genezen zonder ze uit te drogen.

  • Anti-blemish pack for Acneic skin types – een evenwichtig 3-stappen behandelprogramma voor dagelijks gebruik voor een jonge vette huid of acnehuid.

Het professionele gamma van Oil·Balance Care bestaat uit:

  • Skin-Balancing Program (Professional Pack-5 sessions) – Een pakket goed voor 5 innovatieve behandelingen bestaande uit elk 4 stappen (diep exfoliërende ampoule, een zuiverend concentraat, een alginaat masker en tenslotte een moisturizer express lift)

  • Clarifying Facial Tonic – 400ml

  • Skin Balancing Make-up Remover – 400ml

  • Sebum-Balancing Cleansing Gel – een reinigende gel voor dagelijks gebruik die de talgafscheiding controleert zonder de huid uit te drogen.

Meer informatie nodig over deze innovatieve ‘Oil·Balance Care’ producten ? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Geen opmerkingen: