28 juli 2008

Mooie tanden door sonisch poetsen

Sonicare FlexCare met UV-reiniger van Philips
De Sonicare FlexCare van Philips is de nieuwe sonische tandenborstel waar je tanden superglad door worden. Bij sonisch poetsen zorgen supersonische snelle heen- en weergaande bewegingen -31.000/minuut- van de opzetborstel ervoor dat de vloeistoffen in de mond, zoals bvb het speeksel en de tandpasta, in beweging komen wat een grondig reinigend effect heeft.

De Sonicare FlexCare verwijdert meer tandplak dan een gewone tandenborstel zelfs als bij het poetsen de tanden niet aangeraakt worden. Hard poetsen met de FlexCare hoeft dus niet ! Handig bij gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees. Verder is er ook minder kans op het beschadigen van het tandglazuur en wordt terugtrekkend tandvlees voorkomen.

De reinigende werking van een sonische tandenborstel wordt bepaald door oa. de snelheid waarmee de borstel beweegt en de grootte van de ‘uitslag’ van die beweging. Door een juiste combinatie van deze twee, verwijdert een sonische tandenborstel meer plak.

Een onderzoek toonde eveneens aan dat de Sonicare tandenborstels de aanslag van bvb koffie, thee en tabak verwijdert. Tanden worden daardoor binnen 28 dagen zichtbaar witter. Zonder bleekmiddelen of speciale tandpasta.

Wist je dat bacteriën op een tandenborstel zich binnen de 20 minuten vermenigvuldigen ? Sommige ziektekiemen kunnen zelfs nog 48 uur of langer doorgroeien op een gebruikte tandenborstel. Dit hoeft niet meer te gebeuren: de geïntegreerde UV-reiniger bij de FlexCare doodt in 10 minuten tijd bacteriën en ziektekiemen. De Philips UV-reiniger ontsmet met dezelfde kiemdodende UV-C technologie die in ziekenhuizen wordt gebruikt.

Dankzij de compacte reisoplader en het handige reisetui kan de FlexCare gemakkelijk meegenomen worden op vakantie of naar het werk.

Personen die een Sonicare FlexCare willen kopen, kunnen de sonische tandenborstel 2 maanden op proef proberen. Niet tevreden, geld terug. Bovendien krijg je op
http://www.sonischpoetsen.be een korting van €30,00 als je de aankoopbon bewaart !

Aankoopprijs Sonicare Flexcare van Philips: €159,99

Geen opmerkingen: