14 november 2008

Een jeugdige gouden uitstraling met Leorex Booster Gold


Wie wil er niet op zijn of haar best uitzien … zeker met de eindejaarsfeesten in zicht !
De lichtjes en schittering van Kerstmis al indachtig, gaat onze voorkeur uit naar fonkelend goud.

Onmiddellijk na het aanbrengen van het masker, wordt ‘Leorex Booster Gold’ goud terwijl het begint in te werken in de huid door de zelfregulerende silicium microstructuren. Elke huidzone wordt apart aangepakt. De werking van Booster Gold kan a.h.w. gevolgd worden. Daar waar de actieve bestanddelen –oa goud en silica- van het masker door de huid zijn opgenomen, wordt het wit.
Eens de volledige behandelde zone wit getrokken is, wordt het masker met ruim lauwwarm water verwijderd en een geschikt vochtinbrengend product aangebracht.

Goud symboliseert de wedergeboorte ! Volgens de traditionele Chinese geneeskunde was zuiver goud trouwens het geheim van een lang leven. Cosmeticaspecialisten van nu vonden er krachtige huidverjongende substanties in. Het pure fonkelende edelmetaal geeft het revolutionaire liftende effect van Leorex™ een extra verjongende dimensie:

** onmiddellijk fysisch uitvlakken van rimpeltjes en fijne lijntjes
** zachte maar toch doeltreffende reiniging
** verbeterde bloedtoevoer
** poriën verkleinen
** zichtbaar verstevigend
** gezonde uitstraling

Een behandeling met Leorex™ Booster Gold bevat puur goud en stimuleert de celvernieuwing met een gezonde glans en jeugdige vitaliteit als resultaat dat reeds na één behandeling zichtbaar wordt.

Voor meer informatie over Leorex Booster Gold: bel +32 495 536 744 of stuur een e-mail.
Bestellen kan via Naturally BO

Geen opmerkingen: