8 december 2008

Celluvation: een nieuw, natuurlijk liftend masker


Een nieuw revolutionair product voor een jonger uiterlijk zonder naalden of mes verovert de anti-aging markt. Deze innovatieve celverjongende gezichtsbehandeling, Celluvation, maakt de huid mooi van binnenuit.

Celluvation verbetert de huid en stimuleert celverjonging maar helpt eveneens de huid te ontgiften, de poriën te verfijnen en tenslotte fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen. Het resultaat is een natuurlijk ogende en fris stralende huid.

Het Celluvationpoeder bestaat uit:
wit zeewier, klei, glycolproteïne, zink, koper, ijzer, natrium, fosfor, kalium, cacium en verschillende aminozuren zoals leucine, lysine, glycine, glutamine, tyrosine, arginine, cysteïne, hystidine en tryptofaan.

Voor een Celluvation-lift wordt het Celluvationpoeder en speciaal energetisch water met elkaar vermengd. Een optimale behandeling duurt een 15 à 20-tal minuutjes. Na een Celluvation-masker hebben hydraterende vitamine-C crèmes en serums een krachtiger effect op de huid. De revolutionaire lift gaat uitstekend samen met een microdermabrasie, chemische peeling of andere cosmetische behandelingen omwille van de koelende en kalmerende werking.

Het ‘new age’ hydraterende masker, is hypo-allergeen en 100% zonder chemische stoffen en is geschikt voor zowel mannen en vrouwen.

Een Celluvationkit, goed voor +/- 30 behandelingen, bestaat uit:
· 2 x 240ml fles energetisch water
· 2 x 60ml flesje energetisch water
· Celluvationpoeder
· Een sproeiflesje
· 2 maatlepeltjes (5ml & 0,15ml)

Geen opmerkingen: