23 april 2009

Rodial’s buikcorrectie in een flesje


Een operatie is niet meer de enige optie voor wie zijn of haar buik wil corrigeren of droomt van een weelderige, stevige boezem.

Een revolutionair nieuw product beweert dezelfde resultaten te bekomen op een niet invasieve manier. Deze nieuwe mirakellotion, Rodial’s Tummy Tuck, wordt op de buik aangebracht en zou schijnbaar een gelijkaardig effect hebben dan een Tummy Tuck of mini-abdominoplasty of buikcorrectie.

Dermatologen en afslankexperten lachen sceptisch deze bewering weg.

Uiteraard zouden volgens het bedrijf heel wat beroemdheden
het product smeren. Agressieve marketingcampagnes vermelden Kate Moss en Scarlett Johansson als gebruikers van de Rodial Boob Job crème terwijl de Hollywoodsterren Katie Holmes, Paris Hilton, Eva Longoria en Nicole Richie aan de Rodial Tummy Tuck lotion de voorkeur geven.

De revolutionaire platte buiklotion bevat microvezels die helpen afslanken en de buikzone zichtbaar verstrakken. Actieve werkstoffen zoals vijgenextract en neuropeptiden breken de vetcellen af en verhogen het celmetabolisme. Klinische proeven tonen een verlies van 2cm aan na 8 weken. Voor een ideaal resultaat wordt aangeraden de lotion dagelijks te gebruiken gedurende 2 maand.

Een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en (mini-)abdominoplasty met een onmiddellijk zichtbare verstrakking van het figuur. Althans volgens de producenten van Rodial’s Tummy Tuck dan toch.

Geen opmerkingen: