6 april 2009

Efficiënte foto-epilatie met ProDeppi™

PLasmalite - lichtflitsontharing, laserontharing, definitief ontharen
De sleutel tot succesvol ontharen met foto-licht is de absorptie van voldoende lichtflitsenergie door de melanine in de haarfollikel. Blonde, grijze en donshaartjes kunnen juist door het ontbreken van voldoende melanine, niet doeltreffend worden behandeld met lichtflits of laser (foto-epilatie).

ProDeppi is een nano-formule speciaal ontworpen om het contrast tussen de haarfollikel en het omliggende haarvrij huidweefsel te optimaliseren. Het flitslicht ‘ziet’ immers de te verwijderen haren pas door hun verschil in pigmentatie met de omgevende huid. De foto-epilatietechniek werkt daarom het best bij mensen met donkere haren op een witte, blanke huid. Bij lichte haren, zoals blonde, grijze of gebleekte, is het probleem soms dat de haarwortels niet voldoende energie kunnen absorberen om definitief vernietigd te worden.

Het unieke, zowel wetenschappelijk als technologisch, van ProDeppi ligt in zijn mogelijkheid om selectief grote hoeveelheden melanine in de haarfolikkel en -wortel te brengen en dit op relatief zeer korte tijd. Het noodzakelijke pigment melanine absorbeert van nature de lichtenergie die dan omgezet wordt in warmte. Van zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70° bedraagt, kan er pas een stollingseffect optreden wat leidt tot de vernietiging van de haarwortel. ProDeppi is geschikt voor elk haartype.

ProDeppi is zeer efficiënt als afsluiting van een reeks foto-epilatiesessies omdat hardnekkige blonde, lichte en donsharen die anders overblijven nu wel kunnen worden verwijderd. ProDeppi werkt eveneens zeer doeltreffend bij witte en grijze haren. Een beter en sneller resultaat leidt immers automatisch tot tevreden klanten en een positieve mond-aan-mond-reclame.

Bent u een FPL/IPL-ontharingsprofessional of past u laserontharing toe en wenst u meer informatie, dan kan u uw gegevens via e-mail of telefonisch (+32 495 536 744) doorgeven en vrijblijvend ProDeppi-staaltjes aanvragen. Zodoende kan u het product testen en uw ervaringen doorgeven.

Geen opmerkingen: