9 april 2005

Gratis Leorex staaltje op aanvraag

LEOREX: een actief werkend verzorgingsgamma voor een jongere uitstraling en om ouderdomsverschijnselen doeltreffend te bestrijden.

Een goede en correcte thuisverzorging van de huid is belangrijk bij alle esthetische behandelingen. De manier waarop we onze huid ‘dagelijks’ verzorgen, versterkt immers het resultaat van iedere huidverjongingstechniek.
Leorex kan uitstekend gecombineerd worden met andere huidverjongingsprocedures zoals lunchtime laserbehandelingen, IPL(Intense Pulsed Light)/FPL behandelingen maar ook samen met microdermabrasie-behandelingen wordt het anti-verouderingsresultaat indrukwekkend versterkt.
Door zijn eenvoudige gebruiksaanwijzing is Leorex HWNR het ideale masker voor iedereen die de zichtbare tekens van de ouder wordende huid doeltreffend wil verminderen en een gezonde, stralende en jeugdige look wil behouden.


Wenst u alvast een Leorex HWNR sample ontvangen, klik dan hier om uw gegevens door te geven. Zolang de voorraad strekt, sturen we u graag een gratis staaltje toe.
Let wel: de actie geldt momenteel enkel voor inwoners uit België.

Veel plezier en succes met Leorex !

PS: De Leorex verzorgingslijn breidt zich weldra uit waarover u later zeker wordt geïnformeerd. Zo wordt Leorex een revolutionair, nieuw en volledig programma op basis van de moderne nanotechnologie om de huid te zuiveren en te verstevigen, rimpels doeltreffend te bestrijden en huidverslapping tegen te gaan.


TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag


Geen opmerkingen: