2 mei 2005

Antirimpelverzorging door microstromen

Voor wie een jonger uiterlijk wil zonder chirurgie of inspuitingen is er een nieuwe niet-invasieve huidverjongingsbehandeling voor het gezicht. Deze revolutionaire techniek maakt gebruik van korte elektrische pulsen om de aanmaak van collageen en elastine in de huid te stimuleren. De korte stroompulsen activeren eveneens de lymfe- en bloedsomloop.

Een sessie duurt +/-1 uur en wordt bijzonder relaxerend ervaren. Onmiddellijk na de behandeling heeft de huid een gezonde uitstraling en voelt ze zacht en stevig aan. Fijne lijntjes, rimpels en de huidtonus zijn zichtbaar verbeterd. De microstroombehandeling is volkomen veilig, veroorzaakt geen roodheid en er is geen hersteltijd nodig.

In de niet-cosmetische sector wordt de microstroomtechnologie vooral gebruikt door acupuncturisten om rugpijn, migraine en sinusitis te bestrijden.

Bron: PR Web en Alma Acupuncture

De methode Compu-Lift® van Silhouet-Tone is een lifting apparaat op basis van deze microstroomtechnologie. Het systeem past automatisch de stroom aan de huidresistentie aan en bevat 3 voorgeprogrammeerde liftingbehandelingen.

TagTagTagTagTagTagTagTagTagTagTag


Geen opmerkingen: