3 december 2005

Krijg je minder levenslustige haardos weer helemaal vol, gezond en mooi


Geloof het of niet, maar haargroeimiddelen zijn een vaste waarde voor heren. Beginnende kaalheid is één aspect van zijn uiterlijk waar mannen zich zorgen over maken. 17% van de heren zijn zelfs bereid om geld uit te geven aan een haartransplantatie.

Er verschijnen dan ook voortdurend nieuwe vondsten op de markt: de Hairmax LaserComb , een laserkam voor thuis om beginnende kaalheid te behandelen. Deze thuislaser is gebaseerd op de meest actuele medische techniek, nl.: het fotosynthese principe van bio-stimulatie. De kam biedt koud laserlicht dat de haarfollikels activeert en de bloed- en lymfecirculatie in de hoofdhuid helpt te optimaliseren met als gevolg een verbeterde haargroei.

Volgens een medisch testrapport ziet ongeveer 90% van de Hairmax gebruikers al na ± 3 maand de eerste resultaten. Om een optimaal resultaat te bereiken, is het belangrijk de laserkam 3 maal per week gedurende ± 15 minuten te gebruiken. Deze revolutionaire thuisprocedure is veilig, eenvoudig, efficiënt en geschikt voor vrouwen en mannen. In 2000 riep Time Magazine, Hairmax LaserComb uit tot ‘uitvinding van het jaar’.

Wie zou niet tevreden zijn met een volle bos glanzend haar ?
Stap voor stap voller, sterker, gezonder en levenslustig haar is misschien in de toekomst ook voor jou weggelegd.

Bron: DermaLogix – Lasers & LED medical devices
TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: