5 juni 2007

Behandelen van huidvlekken met de Fraxel Re:fine™


De Fraxel Re:fine™ werd voor het eerst in mei 2007 voorgesteld aan de Amerikaanse Universiteit van Verloskundigen en Gynaecologen. Tijdens de Conferentie voor Esthetiek, Cosmetica en Medische Spa’s in Las Vegas afgelopen weekend werd het innovatieve laser systeem aan een breder publiek voorgesteld.

De meest recente telg in het Fraxel® gamma is het ‘Re:fine Systeem™’ , een nieuwe benadering van niet-invasieve huidverjonging. De Fraxel Re:fine™ is voornamelijk ontworpen om patiënten geïnteresseerd in het verbeteren van fijne lijntjes rondom de ogen of hun huidtextuur en –pigmentatie, een extra veilige en doeltreffende behandeling aan te bieden.

Onderzoek door Zakia Rahman, MD, verbonden aan de dermatologie afdeling van de Stanford Universiteit in Palo Alto (Californië), toont ook aan dat het Fraxel Re:fine™ systeem de huid verjongt door een combinatie van een oppervlakkige laser golflengte met de unieke fractionele techniek van Fraxel®.
Deze oppervlakkige non-ablatieve huidverjonging wordt uitgevoerd in 20 à 25 minuten. De omliggende gezonde huidcellen helpen de beschadigde huiddeeltjes vrij snel te genezen door de aanmaak van nieuw collageen. 5 Sessies zijn nodig voor een optimaal resultaat.

Het Fraxel® gamma bestaat uit:

  • het Fraxel Re:store™ systeem, vroeger ook de Fraxel® SR 1500 laser genoemd en wereldwijd goedgekeurd door meer dan 1000 dermatologen, plastisch en esthetisch chirurgen. De standaard voor acne-littekens, rimpeltjes rond de ogen en in huidzones zoals het gezicht, nek, decolleté en de handen.
  • De Fraxel Re:pair™, om zware zonbeschadigde huid te behandelen met inbegrip van vasculaire letsels, huidverslapping en rimpeltjes te verbeteren, en tenslotte
  • het Fraxel Re:fine™ systeem, om het verbeteren van de huidpigmentatie, textuur en tonus.

Alle Fraxel® systemen behandelen slechts fracties (deeltjes) van de huid tegelijkertijd waardoor geen zichtbare huidbeschadiging optreedt. Hierdoor is het mogelijk dat patiënten hun dagelijkse activiteiten na de behandeling direct kunnen verder zetten.

Meer informatie vindt u bij een erkend Fraxel® behandelcentrum in uw omgeving.

1 opmerking:

Unknown zei

Waar in Nederland zijn bovenstaande lasers al geplaatst?

Inge de Munnik
www.beautynieuws.nl