13 juni 2007

Een dynamisch seksleven met een G-shot®


Genitoplastie is een snelgroeiende sector in de cosmetische chirurgie. In de Angelsaksische wereld is deze cosmetische genitale chirurgie al enkele jaren een echte business, bij ons begint de trend zich pas nu in te zetten.

Maar na het gezicht, de borsten, billen en genitaliën is nu ook de G-plek aan de beurt. Deze kleine erogene zone achter het schaambeen werd voor het eerst ontdekt door de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg in 1950. Dr. David Matlock, een gynaecoloog en plastisch chirurg in Los Angeles, gaat nog een stapje verder en vindt het G-shot® uit.

Het G-shot® is een collageen injectie die de G-plek tijdelijk lichtjes doet zwellen. Steeds meer en meer vrouwen gaan in de rij staan voor dit wonderspuitje dat hun seksleven zou verbeteren. Het gebruikte collageen is biologisch en FDA goedgekeurd. Momenteel zijn reeds 250 vrouwen behandeld over een periode van 2 jaar. Het resultaat, een hogere seksuele voldoening, kan 4 maand aanhouden afhankelijk van de persoon. Een klein nadeel is dat de patiënt zich na de behandeling voor een korte tijd een beetje ijl in het hoofd gaat voelen

De procedure kost ±1.850$ ofwel zo'n 1.390,00 euro.

Meer info: klik hier

Geen opmerkingen: