15 februari 2008

24 karaat goudmasker verstevigt de huid


GoudmaskerDe traditionele Chinese geneeskunde weet al meer dan 6 millennia dat dit edelmetaal het geheim van een lang leven is. Zelfs Cleopatra onderhield haar jeugdige uitstraling met gezichtsmaskers van dit pure fonkelende edelmetaal. De arts Paracelsus prees al in de 16de eeuw de positieve werking ervan. Chinezen koken nog munten van dit oogverblindend metaal mee met tjap tjoy voor extra vitaliteit. In Europa was het een middel tegen zweren en gewrichtsontsteking. En eindelijk herontdekken onze cosmeticaspecialisten er nu de krachtige verjongende eigenschappen van ... Niets houdt ons nu nog tegen om ons over te geven aan dit luxueuze wondermiddel … GOUD !

Goud symboliseert de wedergeboorte en vertraagt immers het verouderingsproces van de huid.Bij een goudbehandeling wordt 24-karaats bladgoud van 1 micron in het lichaam of gelaat gemasseerd. De elektrisch geladen gouddeeltjes verjongen de huidcellen en verhogen hun weerstand. Zowel het huidweefsel als de bloeddoorstroming worden hierdoor gestimuleerd. De huid ontspant zich en haar vochtbalans blijft langer op peil. Onze huid herstelt zich sneller en stoot giftige of slechte stoffen via de poriën uit. Goud wordt dankzij haar elektrische lading gemakkelijk door de huid opgenomen en zou daar de celvernieuwing stimuleren. Het verstevigt en lift de huid en vervaagt rimpels, fijne lijntjes en onsierlijke pigmentstoornissen met een gezonde glans en jeugdige vitaliteit als resultaat. Deze effecten zijn al snel na slechts één behandeling zichtbaar (*)!

Na Japan en de Verenigde Staten worden goudbehandelingen nu ook in België toegepast.

Ook platina maskers zijn verkrijgbaar. Platina vermindert nog meer dan goud de oxidatieprocessen in onze huid en heeft een positieve invloed op weefselregeneratie. Het is dan ook gekend als het beste anti-aging bestanddeel.
Een dagelijkse portie goud zou geen kwaad kunnen, op voorwaarde dat het minstens 22 karaat is.


Heb je ook de goudkoorts te pakken ? Laat het ons weten, we helpen u graag verder.
Voor nog meer info over goudbehandelingen, klik dan op deze link.

(*) Nvdr: Na een facial met 24-karaats bladgoud, heb ik de opzienbarende verjongende eigenschappen van goud zelf mogen ervaren ! Waarvoor oprechte dank.


TagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: