16 maart 2008

Nieuw: het moederkoekmasker van EMK

EMK - Placenta - moederkoek anti-aging
EMK, een bedrijf bekend voor zijn huidverzorgingsproducten op basis van de placenta of moederkoek, heeft een nieuw verjongingsmasker op de markt gebracht. Het innovatieve masker hoort thuis in het marktsegment van de “natuurlijke” verzorgingsproducten.

Het nieuwe masker, dat luistert naar de naam “LIVE”, is zeer doeltreffend in het verbeteren van de gezondheid en het uitzicht van de huid.

Het is een hoog biologisch werkzaam anti-aging gelaatsmasker dat een brede waaier van natuurlijk actieve bestanddelen bevat zoals:

* Chitosan, een natuurlijk lineaire polysacharide en biopolymeer met antibacteriële werking en die afkomstig is van de schaal van krabben en garnalen,
*
Collageen, helpt net als chitosan bij de weefselregeneratie,
* Duindoornolie, vooral verantwoordelijk voor de sterk antioxiderende en ontstekingswerende eigenschappen, en
* Proteïnen van de zoete amandel die, net als het collageen, de huidelasticiteit verbeteren.

Niet te vergeten is het belangrijkste ingrediënt: het extract van placentaproteïnen, het handelsmerk van EMK. Dit extract bevat 16 essentiële aminozuren waaronder ook lysine, praline, glycine en tyrosine, die allemaal één doel hebben: het lichaam te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Net zoals tijdens de zwangerschap voor de ontwikkeling van de baby in de baarmoeder.

De toegevoegde eiwitextracten uit de moederkoek activeren de weefselregeneratie en vernietigen de schadelijke toxines. Verder dringen ze door in de diepere huidlagen en herstellen zo de zonbeschadigde huid.

Het placenta-masker stimuleert de collageensynthese, verbetert de elasticiteit, regenereert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het gebruik van moederkoekextracten in cosmetica dateert reeds van de jaren ’30. Toen werden ze vooral in de huid ingespoten in de strijd tegen rimpels. De moederkoek-verzorgingslijn van EMK is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Er zijn een aantal verzorgingsproducten op basis van moederkoek op de markt. Alle blijken ze duur te zijn vooral door de extractieprocedure en de beschikbaarheid van placenta’s.
De richtprijs voor een EMK-masker is $82.00 of nog geen €55,00 (de huidige wisselkoers in acht genomen). Andere EMK-producten variëren van $35.00 (± €23,00) voor het textielmasker tot $175.00 (±€113,00) voor het anti-aging serum.
TagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: