19 maart 2007

Spieren verstevigen via de computermuis

Elektronische spierstimulatie met pc-muisInformatici en iedereen die voortdurend met een computer werkt, worden meer dan anderen aan stress blootgesteld en hebben vaak gespannen zenuwen. Vrouwen en mannen die hele dagen voor een pc-scherm zitten, hebben onvoldoende de tijd om te bewegen en zich te ontspannen. Voor de problemen die met zo’n levensstijl gepaard gaan, is er voortaan een innovatieve oplossing op de markt: een computermuis met elektronische spierstimulatie !

Deze revolutionaire muis die werkt als een high-tech optische muis, met een 800dpi resolutie, ziet er nochtans uit als een gewone standaard muis. Maar eens het ingebouwde EMS (Electronical Muscle Stimulation)-systeem via een USB-kabeltje aan de elektrodenpads is aangesloten, kan u gelijktijdig uw spieren trainen terwijl u werkt. De elektronische spierstimulatie kan aan- en uitgezet worden via de muis en heeft drie snelheden. Het toestelletje schakelt zichzelf uit na een uur niet gebruikt te zijn. Zo kan u dus uw spiertonus verhogen zonder dat uw collega’s het merken.

De innovatieve pc-muis helpt mensen met een zittend leven hun spieren te verstevigen terwijl ze werken met een computer. Verder gaat ze ook de ontwikkeling van trombose in de aders tegen. Voor personen met kanker, hart- of bloeddrukproblemen en diabetici wordt het gebruik van deze EMS-muis afgeraden. Hetzelfde geldt voor zwangere vrouwen, personen met een pacemaker of met metalen pinnen of platen in hun lichaam.
TagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: