1 maart 2007

Snel een strakker, mooier en gezonder lichaam met de Power-Plate® my5 !


De Power-Plate® is inmiddels een bekende en aanvaarde trainingsmethode. Een snel toenemend aantal wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond aan dat de vibratie- of triltechnologie een enorm potentieel aan toepassingen biedt ter bevordering van de gezondheid, fitheid en wellness. Ook erkennen fitnessexperts, therapeuten, medisch specialisten, topatleten en sporttrainers steeds meer de mogelijkheden van de acceleratietraining.

Deze bewezen methode om uw gezondheid en conditie snel op peil te krijgen, steunt op een technologie die ontwikkeld werd als gevolg van het ruimteprogramma van de Sovjets in de jaren ’60, om de kosmonauten een hulpmiddel te geven in hun strijd tegen spierzwakte waar ze mee te kampen kregen omdat ze lange tijd in een omgeving zonder zwaartekracht verbleven.

Voortaan is deze populaire trilplaattraining ook beschikbaar voor alle mensen die thuis comfortabel willen werken aan een gezond en fit lichaam dank zij de Power-Plate® my5 ! In 15 minuten per dag, 3 keer per week, wanneer het je past en op je eigen tempo helpt deze revolutionaire training je een betere gezondheid, conditie en een hoger prestatieniveau te bereiken.

De Power-Plate® my5 maakt thuis sportief bewegen simpel, gemakkelijk en zeer doeltreffend. Na een gewenningsperiode met eenvoudige en korte trainingssessies kan u zonder problemen overschakelen op iets intensievere programma’s om kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, spierbalans en coördinatie te verbeteren. Door de intensiteit van uw training te verhogen of te accelereren, vergt u meer van uw lichaam, waardoor u sterker wordt. Maar ook in de strijd tegen osteoporose, cellulitis en anti-aging kan de Power-Plate® my5 worden ingezet. Een betere doorbloeding zorgt immers voor een betere afvoer van afvalstoffen en een mooie, stralende huid.

Miljoenen gebruikers wereldwijd maken nu reeds gebruik van de Power-Plate® technologie om snel een sterk, fit, lenig, vitaal, gezond en sportief lichaam te krijgen.

Geloof in jezelf en gun jezelf ook een strakker, mooier en gezonder lichaam. Maximaal resultaat met een minimale inspanning.

Nu ook levering aan particulieren.
De Power-Plate my5 is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit voor € 4.495,00
TagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: