14 maart 2007

Word wakker met de Sonaki 'vitamine C'-douche

Sonaki Vitamine C DoucheBent u het beu om extra voedingssupplementen te slikken of fruit te eten om uw tekort aan Vitamine C aan te vullen ? Neem dan voortaan gewoon een douche. Sonaki lanceert de innovatieve vitamine C douchekop om met een verfrissende citrusdouche de dag te beginnen. Desondanks de discussie hoog oplaait of dit nu een waardig alternatief voor fruit eten is of niet, het blijft een revolutionair product.

De douchekop met farmaceutische vitamine C-werking laat u wakker worden met een fantastische citrus-sensatie. Onderzoek heeft aangetoond dat de ‘vitamine C’ douche bijzonder weldadig is voor een droge, geïrriteerde en gevoelige huid. Ook de haren zijn zachter na een wasbeurt onder de citrusdouche en haarschilfertjes, door chloriden veroorzaakt, verminderen aanzienlijk. De ‘vitamine C’-filter neutraliseert de zuurtegraad van het kraantjeswater door 99,9% van de chloriden en chloraminen te verwijderen. Zelfs de gevoelige babyhuid en de vacht uw huisdier varen er wel bij.

De Sonaki douche is een handdouche op stang, voorzien van een massagestand. De ‘vitamine C’-filter wordt in het handstuk geplaatst. Een doorzichtige handgreep laat toe de hoeveelheid vitaminekristallen in het oog te houden. Elke filter zit immers in een doorzichtige huls en gaat zo’n 3.000 liter water mee. Het douche systeem is ook onderhoudsvrij, gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig in het gebruik. De Sonaki handdouche is tot 40% waterbesparend en maakt gebruik van 5 gepatenteerde technologieën.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: