21 maart 2007

Een strakker en gemodelleerd figuur met de BodySculptor

De BodySculptor BS22 is een nieuwe afslakingsconcept dat in combinatie met een drainerende massage en spiertraining, het afslanken bevordert en cellulitis aanpakt. De methode belooft gemiddeld 2 kledingmaten minder na 12 sessies. Deze niet-chirurgische techniek is voor iedereen die vooral centimeters wil verliezen over heel het lichaam en van een sinaasappelhuid af wil.

De behandeling begint met het smeren van een afslankingscrème of verstevigende gel op de te behandelen lichaamszones zoals bvb de dijen, onderbenen, bovenarmen, buik en de taille die worden omwikkeld met een plastiekfolie. Daarna worden de mouwen waarin zich de elektroden bevinden die bio-magnetische golven met lage spanningsfrequentie voortbrengen, over deze voorbereide zones geschoven en licht aangespannen. Deze bio-magnetische golven warmen het lichaam lichtjes op waardoor de lipolyse, of het lokaal afbreken van vetten, wordt gestimuleerd. De warmte vergroot eveneens de werkzaamheid van zowel de verstevigende als de afslankingsgel. De magnetische golven voortgebracht door de BodySculptor BS22 kunnen vergeleken worden met de radiogolven van bvb een FM radio, een TV, een microgolf of een GSM.

Een combinatie van een 45 minuten durende BodySculptor-sessie en een korte Power-Plate® sessie van ±30 minuten om de spieropbouw te stimuleren wordt aanbevolen. De energietoevoer en vetverbranding in het weefsel nemen hierdoor extra toe. Tenslotte eindigt de behandeling met een ontspannende massage die de afvoer van de vrijgekomen vetzuren bevordert. De BodySculptor procedure is volledig pijnloos. Het verwarmend (32-34°C) effect werkt heel ontspannend en geeft een aangenaam wellness gevoel.

Eén gecombineerde sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 60 à 80 euro.
Aanbevolen wordt een kuur van 12 sessies.

De BodySculptor BS22 wordt voorgesteld op Estetika Lente 2007 (24 t/m 26 maart).
Voor meer info over het nieuwe afslankconcept en vestigingen van BodySculptor Studio’s, contacteer dan Vmax
TagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: