12 februari 2005

LED (Light Emitting Diodes) fotomodulatie is een zachte, niet invasieve methode om een gezonde en stralende huid te genereren

Deze methode, ook wel LPL (LED Pulsed Light) techniek genoemd, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen onder invloed van licht dat door de LED’s wordt uitgestuurd zoals het fotosyntheseproces in planten.
Alle huidtypes kunnen pijnloos behandeld worden en patiënten kunnen hun geplande activiteiten onmiddellijk verder zetten na de behandeling.
LED fotomodulatie baseert zich niet op warmte energie waardoor er geen huidtrauma, pijn of ongemak en andere neveneffecten, zoals roodheid of peeling, ontstaan. De methode is vooral doeltreffend voor het behandelen van aangezicht/nek, decolleté en handen met het oog op het verminderen van droogtelijntjes en rimpels.
Het aantal behandelingen varieert al naargelang het te behandelen oppervlak, het huidtype en de conditie van de huid. Algemeen geldt: hoe meer behandelingen, hoe beter het resultaat. Een kuur kan enkele weken tot maanden duren. Een serie van 6 à 8 behandelingen wordt meestal aanbevolen a rato van 2 sessies per week.

Belangrijke voordelen van LED Fotomodulatie zijn:

  • Pijnloos, zonder verdoving en zonder ongemakken
  • Geen tijdverlies: lunchtime procedure
  • Snel: een behandeling duurt soms minder dan 1 minuut afhankelijk van het gebruikte toestel
  • Veilig: risicoloos en zonder warmte reactie op de huid
  • Heel betaalbaar in vergelijking met Laser anti-aging behandelingen

Een LED behandeling kan uitstekend gecombineerd worden met andere niet invasieve huidverjongingsprocedures zoals lunchtime laserbehandelingen, IPL(Intense Pulsed Light)/FPL behandelingen maar ook BOTOX® inspuitingen of andere cosmetische fillers en microdermabrasie versterken het resultaat. Door zijn eenvoudige procedure is een LED fotomodulatie de ideale behandeling voor iedereen die de zichtbare tekens van de ouder wordende huid wil verminderen en een gezonde, stralende en jeugdige look wil behouden.


4 opmerkingen:

kazzy zei

Bloggers ;
Jullie mening ,
Ik koop me een 'Light 590'(collageen-makertje) , ter waarde van €255 , de prijs van mijn halve GSM .
Mogelijk is het resultaat heilzaam , maar als ik het product in handen krijg voelt het aan of ik een 'telsell-koper ben'.
gechromeerde plastiek , die zelfs niet ontbraamt is !!
Iemand al ervaringen mee ??
Laat iets weten , ondertussen doe ik voort met de behandeling , maar ik verkondig nog niets hoor , dat moet de rest maar zien binnen 31 x 45x2seconden , zoniet mag iedere goedgelovige een koopje doen .!!

Jacqueline Rosenberg zei

Beste Kazzy en andere lezers,

Deze licht therapie is geweldig! Alleen het apparaat dat jij hebt gekocht is geen professioneel apparaat. Als je van een goede vitaminepil maar 1/100e deel inneemt zal deze ook nauwelijks effect hebben. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jacqueline Rosenberg, non chirurgisch beautyspecialst. Voor de ROSENBERG SKIN CLINIC heb ik onderzoek gedaan naar LED Licht Therapy. Bij dit onderzoek hoort ook een ervarings deskundig advies: Ik heb zelf ervaren, de huid wordt jonger, strakker, dikker en krijgt ook nog eens een mooie egale kleur. Ik heb sinds het gebruik van dit bijzondere licht geen foundation meer nodig. Ook couperose is tot nihil gereduceerd. Grove porien zijn ook verleden tijd. Er zitten 3 lichtstanden ophet apparaat, rood, blauw en beide tegelijkertijd. Rood is anti-aging en blauw is anti acne en anti-roodheid. de combinatiestand is mijn favoriet. Ook pigmentvlekken verminderen of verdwijnen zelfs na langer gebruik. Het meest geweldige vind ik nog aan dit apparaat dat de uitspraak "Wie mooi wil zijn moet pijn lijden" hier niet op gaat. Het is zo super lekker, als een zonnetje aan het eind van de middag op het strand. Helaas is de echte zon niet goed voor de huid. Maar dit licht is super gezond en je weet een mooie huid is een gezonde huid met minder risico op huidkanker. Ook hiernaar heb ik onlangs onderzoek naar gedaan waarvan de resultaten vorige week in de pers zijn gepubliceerd. Dit is te lezen op www.stop-huidkanker.hyves.nl Hierin is ook te lezen over een ander uniek huidverbeteringsproduct, de Needle Skin Roller. Dit product is uitgeroepen tot het beste anti-age product door het Anti Age Congres in Berlijn 2008. Op mijn website is meer te lezen over dit licht, de Needle Skin Roller en andere huidverbeteringsmethoden, oa. de zuurstofbehandeling van de sterren (Madonna is er verslaafd aan) en de cremes van anti age specialist Dr Sebagh. Wil je met mij kennismaken, maak dan gerust een keer een afspraak of kijk op Google of Hyves. Mijn telnr is 030-2285391 of mail: info@studiorosenberg.nl

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Rosenberg

Rosenberg Skin Clinic
PALTZERWEG 192
3734 CN Den D0lDER (gem. Zeist)
www.studiorosenberg.nl

rianne400 zei

Hai Kazzy,

Ik ben benieuwd wat het doet, heb zelf ook zo'n apparaat besteld. Maar waarom zou een thuisapparaat niet werken? Het gaat om de frequentie (590 nm) die moet iets kunnen doen voor je huid.

Groeten Rianne

Jacqueline Rosenberg zei

Ten eerste het verschil in het apparaat voor thuisgebruik en proffesioneel: Het proffesionele apparaat mag niet worden vergeleken met de kleinere apparaten voor thuisgebruik die 2x20 lampjes hebben=40. De Rosenberg Professional LPL LED Therapy heeft 4x240=960 SUPERSTERKE PROFESSIONELE PULSERENDE LEDLAMPEN Ruim 20x sterker dus die nodig is voor een zichtbaar resultaat.

Het is LPL (Led Pulsed Light) voor behandeling tegen rimpels, huidverslapping, grove porien, pigmentvlekken, acne en rosecea. Ook dermatologen erkennen de werking van dit apparaat mits van professionele sterkte en niet de kleinere versies voor thuisgebruik.
Om iedereen te laten kennismaken biedt Jacqueline Rosenberg een proefbehandeling aan met hoge korting. “Het is zo’n gezond licht, dat zie je en dat voel je. Sommige clienten vallen zelfs in slaap, zo heerlijk is het. Als iemand hier komt met specifieke huidklachten, dan kijken we natuurlijk ook naar de mogelijke oorzaak via een intakeformulier en huidanalyse. Deze wordt bij de eerste kennismaking gratis afgenomen. Iemand die hier voor een rimpelbehandeling komt en daarna flink gaat doorzakken zal minder resultaat zien. Daarom krijgt iedereen adviezen mee om een nog mooiere huid te krijgen en te houden. WELKOM! Voor vragen kun je mailen op info@studiorosenberg.nl of kijk op www.studiorosenberg.nl