12 februari 2005

Vibraderm ... een nieuwe generatie dermabrasie toestellen

De klassieke microdermabrasie systemen werken volgens het gekende blaas- en afzuigsysteem waarbij kristallen of kleine partikels krachtig tegen de huid worden geblazen om daarna terug opgezogen te worden samen met de losgekomen dode huidcellen. Deze methode heeft het risico aanzienlijke roodheid, zelfs schaafwondjes of bloeduitstortingen en een onaangenaam gevoel te veroorzaken.

Het Vibraderm Systeem biedt een oplossing voor deze problemen.
De methode werkt op basis van speciale trilspatels/peddels die op een handstuk worden geplaatst. De trillingen die de spatel voortbrengt, activeren de bindweefselcellen tot vorming van nieuw collageen met huidversteviging tot gevolg. Andere positieve effecten zijn: structuurverfijning, een stralende, jeugdige look en vermindering van rimpels en droogtelijnen. Tijdens de behandeling wordt het gebruik van een niet alcoholische hydraterend verzorgingsproduct aanbevolen.
Om hygiënische redenen koopt iedere patiënt bij de start van een kuur zijn/haar eigen persoonlijke spatelset of ‘Vibraderm Kit’ aan. Deze set is uiteraard bruikbaar bij verschillende behandelsessies .
Kenmerkend voor deze innovatieve ‘soft’ dermabrasietoepassing is dat de epidermis veel minder wordt verwond waardoor erytheem en zwellingen worden geminimaliseerd.
Een Vibradermabrasie behandeling is doeltreffend en pijnloos en wordt als bijzonder aangenaam ervaren.
Belangrijke voordelen van Vibradermabrasie zijn:


  • Pijnloos, zonder verdoving en zonder ongemakken
  • Geen tijdverlies: lunchtime procedure
  • Snel: een behandeling duurt soms minder dan 10 minuten afhankelijk van de lichaamszone
  • Er kan dicht tegen het ooglid behandeld worden

Geen opmerkingen: