12 februari 2005

SILICIUM, bron van alle leven op aarde !

Zelfs elke computer heeft het nodig voor elektrische geleiding. Ook het menselijk lichaam en vooral onze huid kan niet zonder.

Een tekort aan silicium brengt voortijdige veroudering en aftakeling mee. De eerste tekenen van dit tekort zijn vooral merkbaar aan de huid die minder elastisch wordt. In het water waarmee we ons verzorgen, zit al evenmin dit kostbare mineraal. Bijgevolg moeten we het toevoegen aan onze dagelijkse verzorging.

Leorex heeft een unieke samenstelling op basis van nano siliciumdeeltjes die rimpels lift volgens een niet chemisch maar puur fysisch proces. Het liftende effect is al snel na de eerste toepassing zichtbaar.

Leorex is niet het zoveelste masker of crème voor rimpelbestrijding. Het is een volledig nieuw, revolutionair productgamma op basis van de moderne nanotechnologie. Deze begeleidt de huidcellen op een louter fysieke manier - zoals bvb een spiertraining - en voorziet de huid van optimale fysische en biologische omstandigheden die een verjongingsproces mogelijk maken.

Het enorme aantal onooglijk kleine deeltjes silicium in de samenstelling reinigen de poriën, verwijderen de dode huidcellen en giftige stoffen. Door het liften van de rimpels verbetert de bloedtoevoer net onder de huidplooi en kan de beschadigde huid herstellen.
De nanopartikels vormen vervolgens een netwerk in en net onder de epidermis waardoor de voedende, rimpelwerende en hydraterende bestanddelen uit verzorgingsproducten aangebracht na een Leorex HWNR behandeling, sneller en beter door de huid worden opgenomen en hun werking wordt versterkt.
Uniek bij dit proces is dat deze bestanddelen langzaam, a.h.w. op aanvraag, worden aangevoerd op plaatsen in de huid waar ze het meest nodig zijn.

De toekomst van een effectieve anti rimpelverzorging begint nu met Leorex: een veilige thuisbehandeling en een niet toxisch, non-invasief alternatief voor te injecteren ‘fillers’.

Het gamma bestaat uit:
Leorex HWNR – Hypoallergenic Wrinkles Nano-Remover – 100ml
Leorex HG – Super-Hydrating Gel – 60ml
Leorex RC – Active Anti-Ageing Face-Renewal Cream – 60ml
Leorex SB – Complete Sun-Block Lotion SPF 30 – 60ml

Alle Leorex producten zijn hypoallergeen en bevatten geen parfumstoffen.

Wil je het Leorex proces zelf zien, klik dan hier.

Wil je ons contacteren, geef dan uw gegevens door en klik hier.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: