23 november 2006

Een anti-aging bh voor het gelaat ?

anti-aging bhIn de zoektocht naar betaalbare, pijnloze verjongingstherapieën winnen vooral natuurlijke, niet-chirurgische alternatieven aan populariteit in 2007.

Een ‘relatief nieuwe’ hype is de ‘Face Wrap™’ of ‘gezichtsbh’ omdat deze techniek hetzelfde doet dan een bh. Deze gelaatspakking is een eenvoudige en weinig risicovolle manier voor rimpelbestrijding en verbetering van de huidstructuur van zowel mannen als vrouwen. Desondanks deze techniek al jaren op de markt is in Amerika, is ze in een nieuw kleedje gestoken en breekt ze pas nu door in Europa.

De Face Wrap™ is een combinatie van natuurlijke mineralen en aloë vera om doorzakkende, gezwollen en vermoeide huid te behandelen. De mineralen, opgezogen in het katoenen drukverband dat rond het gezicht wordt aangebracht, worden door de huid opgenomen. Giftige stoffen worden vervolgens afgevoerd waardoor de huid steviger wordt en fijne rimpels afgezwakt worden. Dit effect is het best waarneembaar op de ‘kraaienpootjes’ rondom de ogen, de nek en de kin. De mineralenmix bevat naast natrium, koolstof, magnesium, kalium en boor ook aloë vera.

Er wordt aangeraden het gezichtsverband tijdens de eerste week dagelijks gedurende 30 tot 40minuten te dragen. De eerste resultaten zijn reeds zichtbaar na 2 à 4 behandelingen. Na 20dagen is een duidelijk verschil merkbaar rond de ogen en de kin.

Richtprijs: € ±75,00 per verkoopseenheid (bevat 20 behandelingen)
Mineralen navullingen zijn eveneens verkrijgbaar.

Geen opmerkingen: