23 november 2006

Op zoek naar de meest geschikte cosmetische behandeling ?


Dan is New Beauty 07 wellicht iets voor u. Noteer alvast 3 & 4 februari 2007 in uw agenda.

In de medische, paramedische en cosmetische sector worden de laatste jaren op grote schaal allerlei cosmetische behandelingen verstrekt. Via het web en de media worden we onophoudelijk bestookt met informatie over anti-aging technieken, huidverzorging en cosmetische trends. De huid is immers big business !
Maar het is niet eenvoudig voor de modale burger om zijn weg te vinden in 'de jungle van de esthetiek’.

Tijdens New Beauty 2007 kan men zich persoonlijk laten adviseren over de nieuwste methoden en technieken en voordelen maar ook de risico’s en de psychologische aspecten. Durf een 2de, 3de of zelfs 101ste mening te vragen om tot de meest correcte informatie te komen.

Deskundige zorgverstrekkers –artsen, specialisten en chirurgen- informeren de bezoekers over alle mogelijke ingrepen zoals oa: facelifts, ooglidcorrecties, naaldchirurgie, liposculptuur, cosmetische tandheelkunde, anti-aging technieken, laser- en lichttherapieën …
Diverse schoonheidsbehandelingen, zoals bvb microdermabrasie, komen eveneens aan bod.

Om de kwaliteit, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid te waarborgen wordt New Beauty georganiseerd in samenwerking met een adviesraad van geneeskundigen en bestuursleden van diverse medische verenigingen actief in de verschillende vakdomeinen in Nederland (NVPC, NVEPC, NVH, ZKN en ANBOS).

Geïnteresseerd ? Meer informatie over dit event vind je op de New Beauty site.


De toegangsprijs voor New Beauty 2007: € 20,00 aan de kassa en € 17,50 bij voorinschrijving via de website.
Deuren zijn open van 10u00 tot 17u00.
Plaats: RAI Amsterdam
TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: