28 november 2006

Smartlipo Laserlipolyse: een nieuw revolutionair concept

Smartlipo™ laser
Steeds meer mannen en vrouwen willen zich goed voelen in hun vel en er beter uitzien. Liposculptuur en body contouring zijn procedures die elke dag meer en meer gevraagd worden. Liposuctie is momenteel zelfs de meest populaire cosmetische procedure.


De Smartlipo™ behandeling of laserlipolyse is een nieuwe niet chirurgische en veilige ingreep die vetcellen afbreekt.

Het Smartlipo™ systeem is de eerste laser die het vet vermindert en de huid tegelijkertijd verstevigt. De procedure is uitermate geschikt voor het behandelen van lokale vetophopingen zoals bvb zijkant bovenbenen, binnenkant aan de knieën, zwembandjes, onderbuik, rugplooien, onderkin, love handles, … Deze plaatselijke vetophopingen zijn moeilijk weg te krijgen door dieet en extra verstevigende oefeningen.De behandeling houdt in dat er een fijn buisje uit laservezels direct in het vetweefsel onder de huid wordt ingebracht waardoor het membraan van de vetcellen in de behandelde zones wordt afgebroken. Hierdoor verandert de vetsubstantie in een olie die geabsorbeerd wordt en wordt afgevoerd op een natuurlijke manier.

Enkele voordelen:


  • Het Smartlipo™ systeem heeft minder zwelling en bloeden tot gevolg in vergelijking met de meer agressieve liposuctie. Er zijn slechts minimaal neveneffecten.

  • De ingreep zelf duurt ± 45 minuten per behandelingszone.

  • De eerste resultaten zijn merkbaar vanaf de eerste week na de behandeling. De correcties worden beter zichtbaar na enkele maanden.

  • Een snel genezingsproces met weinig weefsel trauma

  • De richtprijs voor een Smartlipo™ behandeling varieert van € 800,00 tot € 3.000,00 afhankelijk van de te behandelen zone.

Bron: Cynosure,Inc.

TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: