17 november 2006

Verwen je voeten met Terry Booty’s

Terry Booties

GeLuscious introduceerde de Terry Booty’s om ruwe, gebarsten huid en eelt te behandelen.

De binnenzool is van polymeergel, een helder en hypoallergeen materiaal dat de huid zacht maakt door geringe afgifte van minerale oliën, zoals bvb jojoba-, druivepit- en olijfolie, en anti-oxidanten zoals sojaboonextract en vitamine E. Polymeer artikelen zijn huidvriendelijk en ideaal voor mensen met artrose of circulatieproblemen. De minikousen waren dan ook aanvankelijk ontwikkeld om te gebruiken op medisch vlak.
Deze hydraterende badstoffen sokken, voorzien van een antislipzool, zijn een echte weldaad voor droge voeten. Na enkele dagen ondervind je zelfs al een verbetering.

Ideaal ook voor de reiziger ! Geef je voeten nog een vlugge massage, doe wat extra crème aan de hielen en enkele druppels essentiële oliën –lavendel om te ontspannen of het opwekkende bergamot- op de gel voor een meer intensievere behandeling. Schuif dan de Booty’s over je voeten en geniet van je vlucht. Wanneer je aankomt op je bestemming heb je gegarandeerd mooie, gehydrateerde en ontspannen voeten.

Terry Booty’s zijn meermaals bruikbaar en kunnen met de hand gewassen worden. Ze zijn beschikbaar in smurfblauw en roze.
Pas optimaal resultaat vanaf de Booty’s min 3x/week gedurende 20 à 30min worden gedragen.
Naast Terry Booty’s zijn er ook Terry Gloves (handschoenen).

Richtprijs: € ±20,00 / $ 24,99 het paar.
TagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: