15 februari 2007

CollagenFusion™ : de nieuwe antirimpel huidverzorgingslijn van Collèsense

CollagenFusion producten
Het CollagenFusion™ gamma is gebaseerd op het nieuwe revolutionaire antirimpelingrediënt Collamin_G™. De belangrijkste eigenschap van deze stof is dat ze de essentiële aminozuren, nodig voor de aanmaak van nieuw collageen, in de vorm van nanomolecules aanlevert. Hierdoor kan de werkzame stof dieper in de huid dringen om het bestaande collageen in de huid te verstevigen en nieuw te regenereren.

De essentiële stof Collamin_G™ is 200 à 500 keer kleiner dan de grootte van een gemiddelde porie in de huid. Dit maakt dat 200 tot 500 moleculen, van deze veelbelovende stof in één enkele porie kunnen dringen en diep onder de opperhuid de oorzaak van de rimpels kan aanpakken. De snelle en effectieve absorptie van de Collamin_G™ nanomolecules geeft de huid de unieke voeding die het nodig heeft om het natuurlijk proces om collageen aan te maken te ondersteunen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 87% van de testpersonen een zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels opmerkten na een dagelijks gebruik van 8 tot 10 weken. Al snel na enkele dagen verminderen fijne lijntjes rond de ogen duidelijk. Na enkele weken oogt de huid jeugdiger en voelt ze ontspannen en jong aan.

Het CollagenFusion™ verzorgingsprogramma, gebaseerd op het unieke Collamin_G™, bestaat uit een reinigingsmelk, een scrub, een oogbalsem, een dag- en nachtcrème en tenslotte een serum.

Het CollagenFusion™ gamma biedt de gebruikers een doeltreffend en natuurlijke antirimpel oplossing aan zonder mes of naaldchirurgie. Het voedende effect op de huid is hierbij slechts het begin. Het revolutionaire Collamin_G™ zou ook een positieve invloed hebben op het bindweefsel in heel het lichaam.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: