1 februari 2007

Obagi introduceert het nieuwe Clenziderm M.D.™ Acne Therapeutisch Systeem

Clenziderm M.D.Therapeutisch Systeem
De acneproductenindustrie is ongeveer 1 miljard euro waard. Een nieuwe wetenschappelijke therapie zorgt voor een opmerkelijk voordeel in acnebehandelingen en nieuwe marktkansen voor zijn ontwikkelaar Obagi Medical Products, Inc., Amerikaans leider in de huidverzorging.

Het nieuwe ‘Clenziderm M.D. Therapeutisch Systeem’ is een driestappen acnebehandeling dat werkt op de 3 voornaamste oorzaken van deze huidziekte, nl.: verstopte poriën, aanwezige bacteriën die acne veroorzaken en een verhoogde talgproductie.

Het therapeutisch systeem combineert een gel van vloeibaar Benzoylperoxide (BPO), met een voorgeschreven concentratie, met salicylzuur. Door de snelle opname van deze actieve stoffen door de huid kunnen de acneletsels vlugger genezen. De meeste BPO’s hebben een samenstelling met niet oplosbare microkristallen die op de huid blijven zonder er dieper in te dringen. De gepatenteerde formule van Obagi kan dieper in de ontstoken follikels of puisten dringen.

Klinische testen tonen aan dat het gebruik van Clenziderm 80% tevreden patiënten geeft. Een regelmatig en correct gebruik ervan doet de bacteriegroei dalen en toont een zichtbare vermindering van de ontstoken letsels (52%) en van de nog niet ontstoken letsels (34%) binnen de 2 weken.

Clenziderm is eenvoudig in gebruik en er is snel een substantiële verbetering merkbaar. Elke stap in het therapeutisch systeem vult de andere stappen aan. De ‘Daily Care Foaming Cleanser’ behandelt de verhoogde talgproductie. De ‘Pore Therapy’ (porietherapie) exfolieert de huid en verwijdert de dode huidcellen. Als laatste wordt de ‘Serum Gel’ aangebracht dat de werkzame stoffen, BPO en salicylzuur, diep in de poriën brengt.

CLENZIderm M.D.™ Acne Therapeutic System wordt eerst in februari 2007 op de Amerikaanse markt gebracht. Kan je niet wachten ? Bezoek dan de Obagi online shop.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: