28 februari 2007

Thuis uw rimpels bestrijden ... een nieuw gezicht met Safetox®

SafetoxNaarmate we ouder worden gaat onze erfelijkheid en levenstijl (vooral roken, luchtvervuiling en de zon) een belangrijke invloed hebben op ons uiterlijk en onze gelaatstrekken tekenen. Lachrimpels krijg je nu eenmaal door te lachen en fronslijnen door te fronsen. Ook vermoeidheid, stress en ouderdom geven spanning waardoor de centrale en bovenste gezichtspieren gaan samentrekken. Dit vermindert de bloedcirculatie, rimpels ontstaan en het gezicht sluit zich.

Een relatief eenvoudige, veilige en huidvriendelijke verjongingstechniek is Safetox®, een Belgische revolutionaire nieuwkomer in de strijd tegen rimpels. Oorspronkelijk ontwikkeld door dr. Pierre Rigaux –gespecialiseerd in ultrasone vibratie therapie en neuronmusculaire fysiologie- en zijn team tegen spanningshoofdpijn, heeft Safetox® een unieke dubbele werking die bestaande gezichtsrimpels laat verdwijnen en nieuwe voorkomt. Safetox® ontspant en brengt die gezichtsspieren tot rust die de bron zijn van vermoeide uitstraling. Het stimuleert de spieren die de huid op een natuurlijke manier liften en een jonger uiterlijk geven. Al direct na de behandeling blijkt een vervaging van de rimpels en een open gezicht. Bij regelmatig gebruik gedurende enkele weken, vindt het gelaat haar natuurlijke jeugdige spierdynamiek terug. Een mooi en jong gezicht komt tevoorschijn.

Elk beetje terreinwinst dat we soms kunnen boeken op onze tikkende klok, kan voor velen een grote bron van voldoening betekenen. De Safetox® is gemakkelijk in het gebruik, een behandeling duurt slechts 5 minuten en kan door uzelf dagelijks thuis of op het werk gedaan worden. Het ongelooflijke technologische succes van Safetox® schuilt mee in deze eenvoudige en snelle werking.

Safetox® kan ook gebruikt worden in combinatie met alle andere anti-aging gezichtsbehandelingen zoals gezichtsmassage, antirimpelcrèmes en injecties met allerhande opvulmaterialen of botuline. Let wel: afhankelijk van de behandeling moet de toepassing van Safetox® aangepast worden.

Wil u de werking van Safetox® zelf ervaren ? Koop hier uw eigen Safetox®-set.
De geavanceerde technologie en doeltreffende werking sluiten alle risico’s uit.

Safetox® is een wetenschappelijk onderbouwd, gepatenteerd en beschermd model dat internationaal gedeponeerd en geregistreerd is.
TagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: