28 augustus 2007

Controle hebben over je eigen schoonheid met ILift

ILift
Eindelijk is het mogelijk om controle te hebben over je eigen schoonheid. De innovatieve ILift is het resultaat van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën in de wereld van de schoonheid. Het handige meeneemapparaatje wordt gebruikt in de strijd tegen het ouder worden en cellulite.

Dankzij de 4 specifieke programma’s, combineert ILift de werking van ionen, infrarode stralen en micromassage met de exclusieve werkzame stoffen (rozenbottelextract, hyaluronzuur, acetyl hex peptide, soja en glycoproteïne) in het laserlift botAction om een stralende huid met meer tonus te krijgen.

Een ILift-behandeling biedt ook een oplossing voor rimpels,een droge en vette huid. Aanbevolen wordt het te gebruiken met draaiende bewegingen over de te behandelen zone en vooral de oogomtrek te vermijden. Elk programma stopt automatisch en iedere lichaamszone komt in aanmerking voor de ILift.

Een behandeling van 15minuten per dag, lekker thuis in je zetel, volstaat om het verouderingsproces af te remmen, cellulite te verminderen, de gelaatscontouren aan te spannen en de huid elastisch en stevig te maken. Na een maand is het raadzaam de ILift 1 à 2 keer per week te gebruiken.

De richtprijs is ±350,00 euro en omvat een batterijoplader en één Laserlift BotAction Serum

Geen opmerkingen: