24 augustus 2007

Lightwave LED striemenbehandeling


Wereldwijd wordt de huid van heel wat mannen en vrouwen ontsierd door striemen. Striemen ontstaan door een overmatig uitrekken van het elastisch weefsel wat samen gaat met ontsteking en roodheid.

Zwangerschap, een snelle gewichtstoename of –afname, ongezond diëten maar ook een snelle lichaamsontwikkeling, soms bij pubers merkbaar, zijn mogelijke oorzaken voor dit volkomen natuurlijk verschijnsel. Heel wat procedures zijn reeds beschikbaar maar hun effect staat echter nog ter discussie.

Lightwave LED is een relatief nieuwe therapie die vooral ook voor langbestaande striemen wordt aangeprezen. Het betreft een niet chirurgische ingreep die gebaseerd is op foto biostimulatie. Rood en infrarood licht wordt op de letselzone gericht om celfuncties in de huid te stimuleren. Het is een pijnloze en veilige techniek die door regelmatig herhaalde sessies dieperliggende littekens kan afzwakken omdat de normale chemische celactiviteit wordt geoptimaliseerd. De behandeling zou ook oude letsels terug soepel en effen maken of de zichtbaarheid sterk doen afnemen. Het effect wordt wel geleidelijk zichtbaar maar resultaten zijn beloftevol na 10 tot 20 behandelsessies van elk 20 minuten.

De procedure kan zowel op mannen als vrouwen toegepast worden en is ideaal voor zones als buik, bovenbenen, heupen en armen.

Richtprijs: €450,00 tot €900,00 per behandeling afhankelijk van de te behandelen zone.

Foto's: Lightwave

Geen opmerkingen: