20 december 2006

Een mooi nieuw gebit in minder dan 24 uur

Robert Levine
De nieuwe revolutionaire procedure SameDay Smile®, ontwikkeld door Dr. Robert A. Levine
, vervangt ontbrekende tanden in 24uur. Verschillende bezoeken aan de tandarts, wachttijden van 3 tot 6 maand om het gebit te herstellen, pijn en andere ongemakken behoren hiermee tot het verleden.

De beenvriendelijke titaniumimplantaten die worden gebruikt, zijn biologisch verenigbaar met het menselijk lichaam. Het implantaat sluit zich aan op het kaakbeen en een sterke basis voor een kunstgebit is gelegd. Nazorgbezoeken aan de tandarts zijn niet meer nodig. Complicaties en andere problemen verbonden aan implantaten zijn vrijwel onbestaande. De behandeling kan gewoon in de tandartspraktijk worden uitgevoerd en patiënten kunnen dezelfde dag nog naar huis gaan.

De procedure is niet echt nieuw maar wel revolutionair omdat ze een behandeltijd van enkele maanden inkort tot slechts 24uur met onmiddellijk resultaat en betere kansen op lange termijn.

De SameDay Smile® procedure wordt tot nu enkel door Dr. A. Levine uitgevoerd. Hij is gespecialiseerd in technologisch innovatieve tandimplantaat therapieën en plastische mondchirurgie.

Meer info nodig ? Contacteer Dr A Levine
TagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: