4 december 2006

UltraShape™ Contour IG-NIUS™ : een revolutionaire oplossing voor body contouring zonder snijden

bodycontouring
De UltraShape™ procedure is de eerste niet-invasieve ultrasound methode voor bodycontouring. Deze techniek combineert veiligheid en effectiviteit met meetbare resultaten zonder chirurgie voor zowel mannen als vrouwen.

Een klinisch onderzoek toonde voor het eerst aan dat slechts één enkele behandeling met deze techniek een definitief en meetbaar resultaat geeft van gemiddeld 2cm vermindering in slechts één uur.

Een behandelkop zendt therapeutische geluidsgolven uit die worden geabsorbeerd door de vetcellen. De akoestische golven beïnvloeden op deze manier mechanisch het celmembraan. Dit mechanische effect laat weefselselectiviteit toe, nl. enkel de vetcellen in de behandelende zone worden geraakt. De omgevende weefsels zoals bloedvaten, zenuwen en andere weefselstructuren blijven onbeschadigd. Tot 3 à 4 weken na de procedure wordt het vet op een natuurlijke manier door het lichaam verder afgevoerd.

Onmiddellijk na deze niet chirurgische, pijnloze ‘walk-in, walk-out’ sessie is en duidelijk verschil merkbaar. De huidcontouren zijn zichtbaar gladder en meer effen.
Na de ingreep kunnen de dagelijkse activiteiten ook direct hervat worden.
TagTagTagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: