21 januari 2007

Clarins Expertise 3P beschermt tegen elektromagnetische straling

Clarins Expertise 3P
Als je weet dat elektromagnetische stralen zoals bvb van gsm-verkeer door muren gaan, denk dan eens na over wat deze stralen met onze huid doen. Bang van het verouderende effect ? Geen paniek. Een jeugdig ogende huid is juist een spray ver …

Het cosmetica-bedrijf Clarins heeft zojuist de ‘Expertise 3P’ op de markt gebracht. Het is een nieuw revolutionair product dat huidbeschadiging, veroorzaakt door milieuvervuiling en elektromagnetische straling afkomstig van laptops en gsm’s, helpt te voorkomen. Luchtvervuiling en straling zijn twee oorzaken van voortijdige huidveroudering.

Expertise 3P voorkomt voortijdige veroudering. De nevel die een anti-vervuilingscomplex bevat, legt a.h.w. een scherm over de huid tegen elektromagnetische straling. Het helpt het gezicht een mooie, jeugdige en gezonde uitstraling te behouden en beschermt haar tegen stress.

De werkzame stoffen in deze fijne spray zijn extracten van Thermus Thermophillus en Rhodiola Rosea. Thermophillus verzacht de huid en houdt ze elastisch terwijl Rhodiola, ook wel de ginseng van de 21ste eeuw genoemd, een veelzijdig en krachtig kruid is voor mentale kracht en energie. Het heeft een stimulerende werking en bestrijdt moeheid. Bij een blootstelling aan 900Mhz bleef de celstructuur van beide planten ongewijzigd. Het nieuwe anti-vervuilingscomplex bevat eveneens het witte thee extract om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en Succory Dock-Cress om de energie in de cellen te verhogen.

De magische nevel kan op elk ogenblik van de dag gebruikt worden. Ofwel over de dagelijkse make-up of gezichtsverzorging ofwel over een goed gereinigde huid. ‘Kunstmatige’ elektromagnetische straling van bvb gsm’s of pc’s zijn 24uur per dag aanwezig en beïnvloeden zowel de huid van mannen als die van vrouwen.

Of de echte elektromagnetische stralen van buitenaf ook door Clarins Expertise 3P worden tegengehouden, is nu nog de vraag ...
TagTagTagTagTagTagTagTag

Geen opmerkingen: