8 januari 2007

Infinity Sun: de eerste anti-aging zelfbruinende spraytechnologie

zelfbruinende airbrush
Infinity Sun brengt de eerste anti-aging zelfbruinende airbrush technologie op de markt. Ze maakt gebruik van anti-oxidanten en zuivere kruiden om de huid een natuurlijke goudbruine gloed te geven.

Volgens de makers is het apparaat uitgerust met een instelbaar spray patroon (zeer smal of heel wijd) dat enig is in zijn soort. Verder wordt er gebruik gemaakt van de HVLP (High Volume, Low Pressure) technologie. Hiermee kan meer oplossing gespoten worden met een lagere druk om toch een zeer fijne nevel te produceren met een extreem kleine overlapping. Het innovatieve pistool kan drupvrij perfect in elke richting gedraaid (zijdelings, op- en neerwaarts) worden.

De behandeling duurt slechts 3 minuten en het resultaat blijft 2 weken zichtbaar.
Het bruiningsresultaat kan 2 à 3 dagen verlengd worden door een goed hydraterende verzorging met lichtweerspiegelende nacrédeeltjes te gebruiken. Vanille aromatherapie en alcoholvrije zelfbruinende aerosol kunnen ook gebruikt worden om het resultaat aan te houden op zones zoals het gelaat, voeten en handen. Het bedrijf dat Infinity Sun op de markt brengt beweert dat beroemdheden zoals Paris Hilton en Jessica Alba hun zelfbruinende technologie reeds hebben uitgeprobeerd.

De unieke zelfbruinende technologie van Infinity Sun wordt aangeboden in een draagbare spuiteenheid. Een spuitcabine, zelfbruinende oplossing en bruiningsverlengende naverzorging zijn eveneens verkrijgbaar.
TagTagTagTagTagTagTagTag
Tag

Geen opmerkingen: