3 januari 2007

Van slakkenslijm tot verzorgingslijn …

slakkenslijm Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat slakkenslijm unieke genezende eigenschappen heeft. Naast een ontstekingsremmende werking, gaat het ook de groei van bacteriën tegen en bevat het eigenschappen die lijken op die van antibiotica.

Slakkenslijm wordt ondertussen verwerkt in oa hoestsiroop, crèmes en gels. Op de kwekerij van
María Sannino in Chili produceren meer dan 8.500 slakken het slijm voor Karacoflu, een natuurlijke hoestsiroop. Het geneesmiddel dat al in augustus 2005 op de markt kwam, is te verkrijgen in twee smaken: aardbei en avocado.
Vorig jaar volgden de crèmes en gels die zorgen voor een diep herstel van de huid. De voornaamste werkzame stoffen zijn alantonine en glycolzuur (hydroxy-azijnzuur). Alantonine herstelt het weefsel en doet de huid terug stralen terwijl het glycolzuur de dode huidcellen voorzichtig opruimt waardoor de huid zich kan verjongen en vernieuwen.

Producten op basis van slakkenslijm zijn geschikt voor elk huidtype en kunnen zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden. Het resultaat is al na enkele dagen merkbaar: littekens, striemen, huidvlekken en rimpels vervagen en de huid wordt zichtbaar opgefrist.

Verschillende merken overspoelen momenteel onze markt via televerkoop en internet:
Renuar Baba de Caracol (€ ±25,00 per 50ml), Káita, Celltone (let op: prijzen kunnen variëren van €24,95 tot €59,95 per 50ml volgens het verkooppunt), Helix Regenium Cream van Defàcelon Skin Care (€15,95 per 50ml),
Baba de Caracol , …
Ook
slakkenslijmzeep is inmiddels verkrijgbaar.
Meer info over slakkenslijm vindt u ook nog in het artikel: Het wonder van slakkenslijmproducten
TagTagTagTagTagTagTagTag
Tag

Geen opmerkingen: